Σούπερ Λιγκ 2: Νέο αίτημα για σέντρα

Παραμένει ανοιχτή η σέντρα της Super League 2, έστω κι αν η ημερομηνία εκκίνησης εξακολουθεί να είναι απροσδιόριστη. Στην τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης (12/11) το ΔΣ έβαλε κάτω τα πράγματα και καθορίστηκαν οι επόμενες κινήσεις που θα γίνουν με άξονα όσα δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

Στο πλαίσιο αυτό στάλθηκε επιστολή τόσο στην ΕΠΟ όσο και Super League 1 προκειμένου ενωμένα η κατηγορία να διεκδικήσει την έναρξη του πρωταθλήματος όσο πιο άμεσα γίνεται. Την Τετάρτη (11/11) είχε προηγηθεί άλλωστε δήλωση των Ελλήνων διεθνών που τάχθηκαν στο πλευρών των παικτών της Super League 2 και της Football League, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα επανεξέτασης από τους ειδικούς, για το ενδεχόμενο εκκίνησης των πρωταθλημάτων.

Κι αυτός ακριβώς είναι ο στόχος, ειδικότερα για την SL2. Με «μπούσουλα» τις δηλώσεις Γεραπετρίτη που ουσιαστικά άφησε παράθυρο ανοιχτό να εξεταστεί εκ νέου το θέμα από εβδομάδα, διοργανώτρια και ομάδες θα στείλουν νέο αίτημα για σέντρα τη Δευτέρα στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων με την ελπίδα αυτή τη φορά να γίνει αποδεκτό.

Την Παρασκευή (13/11) θα πραγματοποιηθεί μάλιστα νέα τηλεδιάσκεψη των άμεσα εμπλεκόμενων παρουσία του ΠΣΑΠ και αντιπροσωπεία αποτελούμενη από εκπροσώπους των Δόξα Δράμας, Απόλλων Λάρισας, Ολυμπιακού Βόλου, Χανιά, Λεβαδειακού για να τρέξουν οι εξελίξεις.

Σε κάθε περίπτωση η σέντρα στην Super League 2 είναι και παραμένει ανοιχτή.

Πηγή: mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις