Ποιες ομάδες πήραν τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια του Euro

Η Ουγγαρία, η Σκωτία, η Σλοβακία και η Βόρεια Μακεδονία έγιναν το βράδυ της Πέμπτης (12/11) οι τέσσερις ομάδες που έκλεισαν την 24άδα για τα τελικά του Εuro 2020, που θα γίνει βέβαια το καλοκαίρι του 2021 ελέω κορωνοϊού.

Έκρυβαν πολλές συγκινήσεις οι τελικοί των πλέι οφ, με τους Ούγγρους να κάνουν μεγάλη ανατροπή ενάντια στην Ισλανδία και να κερδίζουν με 2-1 στην «Πούσκας Αρένα», καθώς οι Σκανδιναβοί άνοιξαν το σκορ με τον Σίγκουρντσον στο 11′ και έδειχναν ότι θα ήταν εκείνοι που θα πανηγύριζαν.

Ωστόσο, οι Μαγυάροι ισοφάρισαν με τον Νεγκό στο 88′ και πήραν την τεράστια πρόκριση με το γκολ του Σομποζλάι στο 90’+2.

Δραματικό και το παιχνίδι στο «Ράικο Μίτιτς» στο Βελιγράδι, με τη Σκωτία να επικρατεί της Σερβίας με 5-4 στα πέναλτι κι ενώ κανονική διάρκεια και παράταση είχαν λήξει στο ισόπαλο 1-1, με τον Κρίστι να βρίσκει δίχτυα στο 56′ και τον Γιόβιτς να ισοφαρίζει στο 90′.

Η Σλοβακία, από την πλευρά της, κέρδισε στο Μπέλφαστ τη Βόρεια Ιρλανδία με 2-1 στην παράταση, με το 0-1 να πετυχαίνει ο Κούτσκα στο 17′ και η ισοφάριση να έρχεται από το αυτογκόλ του Σκρίνιαρ στο 87′, για να προκριθούν οι Σλοβάκοι χάρη στο γκολ του Ντούρις στο 110′.

Τέλος, παρθενική πρόκριση στα τελικά πήρε η Βόρεια Μακεδονία, που με σκόρερ τον Πάντεφ στο 56′ επικράτησε στην Τιφλίδα της Γεωργίας με 1-0.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις