Νέα τεστ covid-19 σήμερα στους παίκτες του Βόλου

Σε τεστ covid-19 υποβλήθηκαν οι παίκτες του Βόλου, όσοι ήταν αρνητικοί στον κορωνοϊό και τα αποτελέσματα έδειξαν πως κανείς δεν έχει προσβληθεί από τον ιό. Οι υπόλοιποι, οι οποίοι νοσούν (12 τον αριθμό), καθώς και όλα τα άτομα του τεχνικού τιμ και του διοικητικού προσωπικού της ΠΑΕ θα υποβληθούν σε νέα τεστ σήμερα Παρασκευή.

Ανάλογα με τα αποτελέσματα θα φανεί πότε θα αρχίσουν οι ομαδικές προπονήσεις, για να ξεκινήσει η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, για την 9η αγωνιστική, η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Στην παρούσα φάση, όσοι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι αρνητικοί στον κορωνοϊό γυμνάζονται σε γκρουπ των πέντε παικτών, ωστόσο, ανά πέντε παίκτες. Είναι λογικό, πάντως, η ομάδα να μην μπορεί να δουλέψει όπως θέλει ο προπονητής, Άνχελ Λόπεθ. Αν η ελλιπή προετοιμασία θα επηρεάσει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Βόλου, αυτό θα φανεί στο πρωτάθλημα, όταν η ομάδα θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι, μετά από 23 μέρες από το τελευταίο ματς με την ΑΕΛ. Θυμίζουμε, ότι είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα του Βόλου το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις