Εθνική Ελπίδων: Μόνο με δύο στα δύο ελπίζει σε πρόκριση

Την πρώτη από τις δύο νίκες που θέλει πάση θυσία ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση του EURO θα επιδιώξει την Παρασκευή (19:00, 13/11) η Εθνική Ελπίδων με αντίπαλο την Τσεχία.

Η Ελλάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 4η θέση αλλά έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από τους τρεις προπορευόμενους και με δύο νίκες μπορεί να τερματίσει από πρώτη μέχρι και δεύτερη και θα έχει έτσι την ευκαιρία να βρεθεί στην επόμενη φάση.

Αυτό που είναι δεδομένο είναι πως οι Έλληνες διεθνείς κόντρα σε Τσεχία την Παρασκευή (13/11) και τη Σκωτία την Τρίτη (17/11) και πάλι στην Λεωφόρο θα τα δώσουν όλα για να κάνουν το δύο στα δύο και να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα πρόκρισης.

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της για το ματς με τους Τσέχους και όπως όλα δείχνουν η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Γιάννης Γκούμας θα έχει αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με την Κροατία.

Οι έντεκα που έχει στο μυαλό του ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής: Σιαμπάνης, Αποστολάκης, Διαμαντής, Ευαγγέλου, Κατράνης, Τσιγγάρας, Μπαλογιάνης, Μπουζούκης, Μαχαίρας, Βρουσάι και Καμπετσής.

Αν και ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει και κάποιες ακόμα σκέψεις στο μυαλό του και ίσως προβεί σε μια τουλάχιστον αλλαγή σε σχέση με τα όσα είχε δείξει τις προηγούμενες μέρες.

*Σε παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης η Σκωτία αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την Κροατία.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
(σε εννέα ματς)
1. ΤΣΕΧΙΑ 18
2. ΚΡΟΑΤΙΑ 17
3. ΣΚΩΤΙΑ 15
4. ΕΛΛΑΔΑ 13
5. ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ 7
6. ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ 0
*Ελλάδα και Λιθουανία έχουν από οκτώ παιχνίδια

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις