Για το πρώτο «τρίποντο» εκτός με Κισσαμικό ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

Στο Ρέθυμνο με τον Κισσαμικό αγωνίζεται σήμερα Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να αποσπάσουν το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα εκτός έδρας, απέναντι σε μια ομάδα που είναι αήττητη στο γήπεδό της, έχοντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες…

…στα τέσσερα ματς που έχει δώσει στο γήπεδο του Γάλλου. Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Αλέξανδρου Νικολιά και Ορέστη Νικολόπουλου.
Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πολύ καλά τη σπουδαιότητα της αυριανής αναμέτρησης, καθώς σε περίπτωση νίκης οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν καλύψει τους τρεις βαθμούς που έχασαν στο Βόλο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Θα βελτιώσουν τη θέση τους στη βαθμολογία (τώρα βρίσκονται στην 7η θέση, μαζί με Καλλιθέα, Κισσαμικό και Χανιά και θα περιμένουν να δουν ποιες από τις ομάδες που είναι ψηλότερα στη βαθμολογία θα στραβοπατήσουν αυτή την αγωνιστική.
Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται από χθες στο Ρέθυμνο, ενώ όσον αφορά το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει ο Σούλης Παπαδόπουλος, αναμένεται να είναι τελείως διαφορετικό, σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με τον Πανθρακικό για το Κύπελλο.
Ο Στρατηλάτης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Γκουγκούδης θα αγωνιστεί ως δεξιός οπισθοφύλακας. Το αριστερό άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Μπουτζίκος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Αρβανίτης και Ντάσιος. Στον άξονα μία θέση διεκδικούν οι Νάστος και Τσιάρας, ενώ ο έτερος μέσος θα είναι ο Φερνάντες. Στη δεξιά πτέρυγα θα παίξει πιθανότατα ο Τσιλιγκίρης, στην αριστερή ο Ντεπέτρις, με τον Λεόν να αναλαμβάνει το ρόλο του οργανωτή του παιχνιδιού, με τους Γουόρντεν και Διαμαντόπουλο να διεκδικούν μία θέση στην κορυφή της επίθεσης.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται και οι: Δασκαλάκης, Ζέρης, Χιντζίδης, Κυζιρίδης και Σκοπελίτης.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Αλέξανδρου Νικολιά, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ τραυματίας είναι και ο Ορέστης Νικολόπουλος. Εκτός έμειναν επίσης και οι Χρυσοστομίδης, Καραμανλής, Καρράς, Παναγιώτου, Πολύζος, Κεσίδης και Αλαμάνης.

Πολλές απουσίες ο Κισσαμικός
Στον Κισσαμικό ο Σπύρος Μπαξεβάνος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών λόγω τραυματισμών και προβληματίζεται όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο σημερινό παιχνίδι. Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Πότσι, Βλάχος, Σελινιωτάκης, με τον τελευταίο να εκτίει και ποινή λόγω καρτών, ο ανέτοιμος Ποσίνκοβιτς καθώς και οι Παντελάκης, Γιουρουκάκης, Κωνσταντόπουλος, Κομπογεννητάκης, Λούνα, Πουλίδο.
Έτσι, στην αποστολή που θα παραταχθεί απέναντι στους «ερυθρόλευκους» του Βολου ο Μπαξεβάνος συμπεριέλαβε τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Αγριμάκη, Γιαγκιόζη, Τσερκέζο, Ταραλίδη, Γιαννίτση, Βουρβαχάκη, Σακελλαρίου, Τσοντάκης, Σμίλτος, Σουμπασάκης, Τσιμόντζι, Ευθυμιάδης, Μάνιας, Τσικουδάκης, Τσουκάνης, Βαττής, Λώττας, Μάντζης.

Διαιτητής: Κοσικίδης (ΕΠΣ Αθηνών)
Βοηθοί: Κουτσόγιαννος (ΕΠΣ Αθηνών), Γαρεφαλάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις