Αύριο (19/8-18:00) τα αποκαλυπτήρια της Νίκης μπροστά στο κοινό της

Μοιράσου το άρθρο

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι μπροστά στο φίλαθλο κοινό της δίνει αύριο, Δευτέρα 19/8 η Νίκη. Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 18:00 κόντρα τον Πανελευσινιακό, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν απο κοντά όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για τον φιλικό αγώνα με τον Πανελευσινιακό, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (19/8) στο Πανθεσσαλικό (18:00), καθώς και τη διαδικασία εισόδου στο Στάδιο.

Παρακαλεί τους φιλάθλους να… …δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στη διαδικασία εισόδου.

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα

VIP Κερκίδα: 20 ευρώ

Υπόλοιπη Σκεπαστή: 15 ευρώ

Ανατολική Κερκίδα: 10 ευρώ

Νότιο Πέταλο: 10 ευρώ

Βόρειο πέταλο (φιλοξενούμενοι):10 ευρώ

*Το Βόρειο πέταλο θα λειτουργήσει μόνον και εάν υπάρξουν φίλαθλοι του Πανελευσινιακού.

Εκδοτήρια

Θα λειτουργήσουν συνολικά δύο εκδοτήρια*

Στην Πεζογέφυρα Α θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα των 10 ευρώ. Από την Α’ Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με εισιτήριo αγώνα των 10 ευρώ.

Στην Πεζογέφυρα Β θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα των 15 και 20 ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα και για παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους. Από τη Β Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με εισιτήρια αγώνα των 15 και των 20 ευρώ

Στην Πεζογέφυρα Γ θα λειτουργήσει εκδοτήριο, για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας σε περίπτωση που χρειαστεί.

*Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Διευκρινίσεις

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Τα παιδιά που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους θα εισέρχονται στην κερκίδα που θα περάσει ο γονέας. Αν ο μαθητής ή το παιδί δεν συνοδεύεται, τότε θα του επιτραπεί η είσοδος μόνο στο Νότιο και το Ανατολικό Πέταλο. Προπώληση εισιτηρίων δεν θα υπάρξει και οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους για την αναμέτρηση μόνο από τα Εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού πριν την έναρξη του αγώνα. Για να μην επικρατήσει συνωστισμός παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό.

Ισχυρή Ασφάλεια

Το γήπεδο και ο περιβάλλοντας χώρος θα περιφρουρούνται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές ότι όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, ή με πλαστό εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος και επιπλέον από την ΠΑΕ θα του αφαιρεθεί το δικαίωμα να μπορεί να παρακολουθήσει ξανά αγώνα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις