Πιθανόν μέσα στις γιορτές το εξ αναβολής παιχνίδι Αστέρας Τρ.-Βόλος

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÂÏËÏÓ ÍÐÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÓÉËÇÓ ÏÉÊÏÍÏÌÏÕ / EUROKINISSI)

Είναι πιθανό το ενδεχόμενο να γίνουν αγώνες στη Σούπερ Λιγκ μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Κι αυτό, καθώς λόγω των αναβολών που υπάρχουν στο πρωτάθλημα (οκτώ παιχνίδια έχουν αναβληθεί μέχρι τώρα), δημιουργείται θέμα με το καλεντάρι.

Είναι ορατό το ενδεχόμενο να διεξαχθούν τα αναβληθέντα παιχνίδια σε αυτό το κενό των 12 ημερών, καθώς ήδη το φετινό καλεντάρι είναι πολύ πιεσμένο λόγω Euro.

Ο Βόλος «χρωστά» ένα παιχνίδι, αυτό με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 8η αγωνιστική, το οποίο αναβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα. Μόλις πέντε ομάδες από τις 14 της Λίγκας έχουν δώσει και τα οκτώ παιχνίδια (Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ και Παναιτωλικός.

Ένα παιχνίδι λιγότερο έχει ο ΠΑΟΚ, ενώ δύο αγώνες λιγότερους έχουν επτά ομάδες (Ολυμπιακός, Άρης, ΑΕΚ, Αστέρας, ΑΕΛ, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία).

Όσον αφορά τα παιχνίδια που έχει να δώσει ο Βόλος μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου είναι κατά σειρά τα εξής: Με ΟΦΗ εντός έδρας (Δευτέρα 23/11), με Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (Δευτέρα 30/11), με Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (Σάββατο 5/12), με Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό (Σάββατο 12/12) και με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (Δευτέρα 21/12).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις