Εν αναμονή των εξελίξεων και στον Ολυμπιακό Βόλου

Κραυγές αγωνίας από τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, που βλέπουν την κατάσταση να έχει φτάσει στο απροχώρητο, όσο το δεύτερο κύμα της πανδημίας σαρώνει τη χώρα μας και το πρωτάθλημα να μην αρχίζει.

Στον Ολυμπιακό Βόλου δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο παρά να περιμένουν τις εξελίξεις, με την ελπίδα πως αυτές θα είναι θετικές, για να μην γίνουν τα πράγματα ακόμη χειρότερα, σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο η ομάδα παραμένει ανενεργή και χωρίς προπονήσεις. Οι ομαδικές προπονήσεις έχουν σταματήσει από τις 3 Νοεμβρίου και έκτοτε οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να διατηρηθούν, σε όσο το δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση, μέσα από ατομικές προπονήσεις. Εννοείται, πως η ατομική άσκηση δεν αντικαθιστά την ομαδική προπόνηση, πόσο μάλιστα όταν οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν να γυμναστούν με μπάλα σχεδόν δύο εβδομάδες.

Αρκετοί παίκτες, έχοντας εξασφαλίσει άδεια από τη διοίκηση βρίσκονται στα μέρη τους και εκεί περνούν την καραντίνα, ελπίζοντας πως σύντομα θα επιστρέψει η καθημερινότητα και στο ποδόσφαιρο, όσον αφορά τις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις