«Μεγάλη αδικία που δεν ξεκίνησαν SL2 και ΦΛ»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Action Zone φιλοξενήθηκε ο τεχνικός των Τρικάλων, Απόστολος Χαραλαμπίδης και μίλησε για το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουμε σέντρα στη Super League 2 και τη Football League, ενώ αναφέρθηκε στον Άρη και τον Πάμπλο Γκαρσία.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Δεν μας αρέσει όλη αυτή η κατάσταση που δεν παίζουμε ποδόσφαιρο εδώ και οκτώ μήνες. Πιστεύω αν παίξουμε ποδόσφαιρο, θα προλάβουμε 1-2 αγωνιστικές πριν τις γιορτές. Τώρα και με το lockdown τα παιδιά δεν μπορούν να έρχονται στο γήπεδο κι αυτό κάνει πιο δύσκολο το έργο τους και τους επηρεάζει και ψυχολογικά. Είναι μεγάλη αδικία που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα η Super League 2 και η Football League», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο ο τεχνικός των Θεσσαλών.

Για την ξέφρενη πορεία του Άρη στο Πρωτάθλημα:

«Ενδιαφέρον είναι το φετινό Πρωτάθλημα της Super League 1. Ο Άρης μπήκε δυνατά και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή. Αλλάζει το πρεστίζ. Αν από την αρχή πάει καλά, αυτό πάει μόνο του και στη συνέχεια. Έχει λαό και βαριά φανέλα και μπορεί φέτος να χτυπήσει την ΑΕΚ και να τερματίσει στην τριάδα. Δεν πείθει η φετινή ΑΕΚ. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να βλέπω ένα ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, αλλά το άσχημο είναι ότι αναβάλλονται αγώνες λόγω της πανδημίας κι αυτό επηρεάζει σαφώς τις ομάδες».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία:

«Μου αρέσει ο Γκαρσία από την πρώτη μέρα του στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Όσον αφορά τους νέους του Δικεφάλου, ο Τζόλης δείχνει καλά στοιχεία, όπως και ο Μιχαηλίδης. Όμως αυτός που αδικήθηκε πιστεύω είναι ο Χατζηστραβός. Θεωρώ ότι το πέρασμα από τη Λαμία θα τον βοηθήσει για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις