ΑΕΛ: O Κούγιας για την …προεδρική κρούση στο Νίκο Λαγαρία

Το όνομα του Λαρισαίου δικηγόρου, Νίκου Λαγαρία, κυκλοφόρησε ως υποψήφιο για την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων βρίσκεται στην αναζήτηση ενός προσώπου που θα μπορούσε να καλύψει με επιτυχία το συγκεκριμένο (νευραλγικό) πόστο και μιλώντας στο SDNA  εξηγεί πως προέκυψε η κρούση στον κ.Λαγαρία.

«Σε μια τυχαία συνάντηση που είχα με τον κ.Λαγαρία στο Εφετείο Αθηνών και γνωρίζοντας την αγάπη που έχει για το ποδόσφαιρο και την ΑΕΛ, του είπα γιατί δεν έρχεσαι σε αυτή την παρέα που έχουμε φτιάξει με την συμμετοχή στο επιφανών επιχειρηματιών και επιστημόνων στο συμβούλιο της ΠΑΕ.

Του είπα μάλιστα εφόσον δεχτείς, δεν με νοιάζει να γίνεις και πρόεδρος από την στιγμή που είσαι γνώστης του ποδοσφαίρου και του Αθλητικού Δικαίου.

Του μετέφερα επίσης πως αν δεχτεί θα μπορούσε να εκπροσωπεί την ΑΕΛ στα συμβούλια της Super League και γιατί όχι, να επιλεχθεί ως ένας από τους 4 εκπροσώπους της Λίγκας στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Η πρόταση μου τον εξέπληξε ευχάριστα κι όπως μου μετέφερε, θα την σκεφτεί και θα μου απαντήσει. Θα ήταν πολύ ευχάριστο για εμάς να έρθει στην ΑΕΛ και να γνωρίσει τα πάντα που αφορούν την λειτουργία της ΠΑΕ».   

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις