Δεν μπορούν παρά να περιμένουν στον Ολυμπιακό Βόλου

Το «πράσινο φως» για να επιστρέψει η ομάδα στην κανονικότητα περιμένουν στον Ολυμπιακό Βόλου. Η εβδομάδα που διανύουμε μπορεί να ονομαστεί και «εβδομάδα της κρίσης» για τις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες (Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ).

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού κρατούν στάση αναμονής, ωστόσο, δεν πιστεύουν πως το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ θα αρχίσει άμεσα. Αυτό, βέβαια, θα εξαρτηθεί και από την απόφαση που θα παρθεί για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και αν θα έχουμε άμεσα σέντρα στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις, ο κ. Αυγενάκης επισήμανε, ότι «Οφείλουμε να σεβόμαστε τις απόψεις των ειδικών. Γίνομαι δυσάρεστος, αλλά ως προς το γενικό αίτημά για επιστροφή όλων σε προπονήσεις και αγώνες, δεν νομίζω ότι θα έχουμε τόσο καλά νέα σύντομα, έτσι όπως εξελίσσονται αυτές τις ημέρες επιδημιολογικά τα πράγματα στη χώρα».

Να θυμίσουμε, πως ο Ολυμπιακός θα χρησιμοποιήσει και φέτος το δημοτικό στάδιο της Νεάπολης για τους αγώνες έδρας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος, μετά την παραχώρηση του σταδίου στους «ερυθρόλευκους» από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, ενώ στο εν λόγω γήπεδο θα μπορεί πλέον ο Ολυμπιακός να δίνει και φιλικά παιχνίδια, όπως και να κάνει και μία προπόνηση την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις