Σπουδαίο «διπλό» για Σαρακηνό, 1-0 τη Σκιάθο

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του ο Σαρακηνός, ο οποίος επικράτησε της Σκιάθου με 0-1. Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων της Μαγνησίας διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Σκιάθου για τη πέμπτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΘ. Ο αγώνας ξεκίνησε στις 13:00.

Οι δύο ομάδες δεν κατάφερε να πετύχουν κάποιο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη το σκορ παρέμεινε στο «μηδέν» μέχρι και το 90΄. Σε εκείνο το χρονικό σημείο μίλησε ο Δημακόπουλος, το γκολ του οποίου χάρισε τρεις πολύτιμους βαθμούς στον Σαρακηνό εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ως διαιτητής της αναμέτρησης είχε οριστεί αρχικά ο κ. Βαρτσάκης Δ., ο οποίος αντικαταστάθηκε δύο μέρες πριν τον αγώνα από τον κ. Νικόπουλο Θ., λόγω τραυματισμού.

Σκόρερ: Δημακόπουλος 90΄
Διαιτητής: Νικόπουλος Θ.
Α΄ Βοηθός: Μπουργάνης
Β΄ Βοηθός: Σφυρής

ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Τουρναβίτης, Μιαρίτης Δ., Γιαουράκης Δ. (90΄ Φερετζέλης), Καμπουρέλης,, Μπρέγκου (82΄ Γιαουράκης Γ.), Μυστάκου, Βεργίνης, Σαρρής, Σκέμπι, Μιαρίτης Ν. (77΄ Γαζέτης)
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Στούκας, Ρουκάς, Τσιαμπαλή (85΄ Μαλεζάγκος), Καλαμάτας, Τανάγιας, Τσορβατζής (72΄ Κωνσταντάκος), Κατής, Καραπλιάγκος, Δημακόπουλος, Σατελιάν, Στεργιόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις