Διακοφώτης: «Επικοινωνιακή ήττα της Πολιτείας η ολιστική μελέτη»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ, Παναγιώτης Διακοφώτης, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την ολιστική μελέτη των FIFA/UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο, κάνοντας λόγο για επικοινωνιακή ήττα της Πολιτείας. «Σε μία πρώτη ανάγνωση είναι μία μελέτη που έχει να κάνει με κάποιες προτάσεις. Ο κ. Λούκα ήταν ξεκάθαρος, είπε ότι είναι μόνο εισηγήσεις.

Τόνισε την ανησυχία της Ομοσπονδίας. Είναι επικοινωνιακή ήττα της Πολιτείας, αν είναι συγκεκριμένα του Αυγενάκη ή κάποιων που έχουν εμπλακεί, θα το κρίνει η ιστορία. Κάποια πράγματα είναι στη σωστή κατεύθυνση, κάποια πρέπει να τα συζητήσει η Γενική Συνέλευση, αφού έρθει πρώτα η μελέτη» είπε και πρόσθεσε:

«Το υπάρχον καταστατικό έχει φτιαχτεί από τους εκπροσώπους της FIFA και έπρεπε να διορθωθεί τότε και όχι εκ των υστέρων. Υπάρχει μία πρόθεση να αλλάξουν κάποια πράγματα από κάποιους της Ομοσπονδίας, αλλά αυτό θα φανεί στην Γενική Συνέλευση.

Στην ουσία ο εκτελεστικός διευθυντής θα είναι ο νέος εκτελεστικός γραμματέας, που τον βαφτίζουμε αλλιώς. Το πρόβλημα που υπήρχε είναι η καθημερινότητα της Ομοσπονδίας, που δεν αλλάζει από την μία μέρα στην άλλη. Πάντως, έχει αλλάξει τα τελευταία τρία χρόνια…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις