«Στοίβα» τα εξώδικα στην Παναχαϊκή

Η προηγούμενη διοίκηση της Παναχαϊκής, από ένα σημείο και μετά, όχι απλά άφησε χρέη, αλλά δεν πληρωνόταν κανένας, με αποτέλεσμα η τωρινή και δη αυτή του Γιώργου Μπάρλου, να «σηκώνει το ένα βάρος» πίσω από το άλλο.

Καθημερινά λοιπόν, φτάνουν στο γραφείο του νομικού σύμβουλου της ΠΑΕ Κώστα Κρεμμύδα αρκετά εξώδικα, όπου σε αυτά αναφέρονται χρέη, είτε από καταστήματα, που κατά το παρελθόν πήγαιναν και έτρωγαν οι ποδοσφαιριστές, είτε από συνεργαζόμενες εταιρίες.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Κώστα Κρεμμύδα, ο οποίος μιλώντας στη «Match» ανέφερε:

«Πράγματι, έχουν έρθει πολλά εξώδικα, που αφορούν όμως όχι την τωρινή διοίκηση, αυτή του Γιώργου Μπάρλου, αλλά την προηγούμενη. Προσπαθούμε να τα βάλουμε όλα σε μια σειρά. Έμαθαν πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ πληρώνει και για αυτό γίνεται ότι γίνεται». Ερωτώμενος εάν θυμάται κάποιο εξώδικο που του έμεινε χαραγμένο στο μυαλό, είπε: «Ήρθε μια κυρία και απαίτησε να της δοθούν 30.000 ευρώ για οφειλή της». Βέβαια δεν εξεπλάγην, αλλά από τη στιγμή, που δεν υπήρχαν παραστατικά τι να κάνω, εργαζόμαστε πάντα με στοιχεία».

Και συμπλήρωσε: «Ένα ακόμη, ήταν επιχείρηση εστίασης που ζήτησε να πληρωθεί, λόγω του ότι είχε συνάψει συνεργασία με την ΠΑΕ, για να τρώνε οι παίκτες». Προσπαθούμε να τα βάλουμε όλα σε μια σειρά… Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτά, αλλά υπάρχουν και οι προσφυγές ποδοσφαιριστών που επιθυμούν να πάρουν τα δεδουλευμένα τους. Σε αυτούς ήδη έχουν επιδικαστεί χρήματα, με τις οφειλές να τακτοποιούνται (Μπιτσάκος 2.500 ευρώ με έξι ισόποσες δόσεις, Σιατραβάνης 10.000 ευρώ, Φροξυλιάς 309 ευρώ), ενώ έχει ήδη δρομολογηθεί κι αυτό της εγγυητικής -εντός της ημέρας ή της επόμενης- η οποία διαδικασία ολοκληρώνεται και η «κοκκινόμαυρη» ομάδα θα έχει την άδεια στα χέρια της, για να μπορέσει να αγωνιστεί όταν αρχίσει με το καλό το πρωτάθλημα.

Το… «αγκάθι» με τον Πέταρ Ορλάντιτς

Όμως η ΠΑΕ Παναχαϊκή, καλείται να τακτοποιήσει ένα ακόμη εξίσου σημαντικό θέμα, το οποίο δεν είναι τωρινό, αλλά παρελθοντικό. Ο Μαυροβούνιος τέως ποδοσφαιριστής της «κοκκινόμαυρης» ομάδας Πέταρ Όρλαντιτς απέστειλε με την σειρά του έγγραφο στην ΠΑΕ, ζητώντας να του καταβληθεί το ποσό των 26.000 ευρώ, που του είχε επιδικαστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη τα χρήματα αυτά, έπρεπε να είχαν καταβληθεί στον Μαυροβούνιο παίκτη προς το τέλος του περασμένου μηνός Οκτωβρίου, αλλά τώρα ζητά εκ νέου να του δοθούν άμεσα, διότι εάν αυτό δεν γίνει τότε, η ΠΑΕ θα έχει πολλά προβλήματα.

matchnews.gr