Ολυμπιακός Β.: Προς Δεκέμβριο οι ομαδικές προπονήσεις

Οι μέρες περνούν, αποφάσεις για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ δεν υπάρχουν, με το κλίμα αβεβαιότητας να παραμένει στις ομάδες. Στον Ολυμπιακό Βόλου συνεχίζουν να κρατούν στάση αναμονής, με την ΠΑΕ, πάντως, να λειτουργεί κανονικά και τους ιθύνοντες της ομάδας να παρακολουθούν από κοντά τα γεγονότα.

Το πιθανότερο είναι οι ομάδες να επιστρέψουν στην κανονικότητα, μέσα στον Δεκέμβριο, καθώς τότε υπολογίζεται πως θα επιτραπούν και πάλι οι ομαδικές προπονήσεις, με την Πολιτεία να ανοίγει τις αθλητικές εγκαταστάσεις, οι οποίες παραμένουν κλειστές από τις 7 Νοεμβρίου.

Αν υποθέσουμε πως οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ επιστρέψουν στις ομαδικές προπονήσεις το πρώτο 15νθήμερο του Δεκεμβρίου, θα χρειαστεί ένα διάστημα δύο-τριών εβδομάδων προετοιμασίας, πριν γίνει σέντρα στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζουν να ακολουθούν καθημερινά το πρόγραμμα συντήρησης που έχουν λάβει από την τεχνική ηγεσία, προκειμένου να διατηρηθούν σε όσο το δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση. Βέβαια, σε καμία περίπτωση η ατομική προπόνηση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ομαδική και είναι γεγονός, πως η αγωνιστική απραξία που υπάρχει τις τελευταίες 20 μέρες δημιουργεί πρόβλημα στον Ολυμπιακό Βόλου, όπως φυσικά και σε όλες τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις