Επιστροφή στη δράση για τον Βόλο μετά από 23 μέρες

Με αποκλειστικό στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα ο Βόλος προετοιμάζεται για την αναμέτρηση της προσεχούς Δευτέρας με τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι «κυανέρυθροι» επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση μετά από 23 μέρες και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε, αν θα έχει επηρεαστεί και πόσο, η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Κι αυτό, καθώς πέρα από το αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής από την δράση, 12 παίκτες νόσησαν από τον κορωνοϊό, μπήκαν σε καραντίνα και έχασαν αρκετές προπονήσεις.

Οι «κυανέρυθροι» καλούνται να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα, αν και φέτος λόγω κορωνοϊού και της απουσίας φιλάθλων στα γήπεδα, βλέπουμε τους φιλοξενούμενους να αποσπούν πιο εύκολα θετικά αποτελέσματα.

Ο Άνχελ Λόπεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο βασικών ποδοσφαιριστών, των Ντάαν Ριένστρα και Σέρτζιο Τέκιο. Ο πρώτος, οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, με τον Βόλο να χάνει ένα πολύτιμο «εργαλείο» στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο Ολλανδός μέσος είναι φέτος από τους παίκτες που κάνουν πολύ σπουδαία δουλειά και η απουσία του είναι σημαντική. Επίσης, ο Τέκιο είναι από τους σταθερούς σε απόδοση παίκτες της ομάδας, με τον Ισπανό να μην έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί. Τιμωρημένος είναι, επίσης, ο Γεράσιμος Μήτογλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις