Σέντρα τον Ιανουάριο στη Φούτμπολ Λιγκ;

Εκτός απρόοπτου και σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν, το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, θα αρχίσει το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, με πιθανή ημερομηνία το Σαββατοκύριακο 9-10/1. Στην περίπτωση που δεν αλλάξει η προκήρυξη του πρωταθλήματος και μετά τη κανονική περίοδο υπάρξουν πλέι οφ ανόδου και πλέι άουτ για την αποφυγή του υποβιβασμού, το πρωτάθλημα δεν μπορεί να  ολοκληρωθεί πριν τον Ιούνιο. Μάλιστα, θα χρειαστεί να υπάρξουν και ορισμένες εμβόλιμες αγωνιστικές.

Αν, ωστόσο, αλλάξει η προκήρυξη και δεν γίνουν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, οι 18 αγωνιστικές μπορούν να γίνουν στο διάστημα Ιανουάριος-Μάιος. Αυτό φαίνεται αρκετά πιθανό, με τις ομάδες να προσανατολίζονται προς αυτή την κατεύθυνση. Θα πρέπει να παρθεί απόφαση από τη λίγκα και στη συνέχεια η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να εγκρίνει την αλλαγή της προκήρυξης.

Κατά τα άλλα δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, όσον αφορά την άνοδο και τον υποβιβασμό. Οι δύο πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα από κάθε όμιλο θα ανέβουν στη Σούπερ Λιγκ 2, ενώ οι τρεις τελευταίοι της κατάταξης θα υποβιβαστούν στη Γ’ Εθνική.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις