Θεοδωρόπουλος: Νιώθω πολύ όμορφα στη Νίκη

Τις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, πραγματοποίησε ο Αντώνης Θεοδωρόπουλος. Ο νεαρός αμυντικός των κυανόλευκων μίλησε για το κλίμα εντός της ομάδας, τον Στάικο Βεργέτη, τον κορωνοϊό, ενώ δε λησμόνησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο της Νίκης.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για το κλίμα στα ενδότερα της Νίκης Βόλου:
“Το κλίμα, από την αρχή, ήταν πολύ καλό και συνεχίζει να είναι έτσι. Προσωπικά, νιώθω πολύ όμορφα, υπάρχει μία αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης με τον προπονητή μου, ενώ και οι συμπαίκτες μου με στηρίζουν πολύ. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία παίκτες του ρόστερ ασχολούνται πολύ με τους νεαρότερους, μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις ατέλειές μας. Στη διοίκηση υπάρχουν άτομα δίπλα μας καθημερινά που μας στηρίζουν, αγαπούν την ομάδα και το δείχνουν έμπρακτα. Είναι καλές οι σχέσεις που έχουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές με τους διοικούντες, όλα τα παιδιά γνωρίζουμε πως οι συνθήκες γι’ αυτούς είναι πολύ δύσκολες, με όλα αυτά που συμβαίνουν, αλλά προσπαθούμε όλοι μαζί για το καλύτερο, σαν ομάδα. Τέλος, οφείλω να πω πως το τεχνικό τιμ, στο σύνολό του, είναι εκπληκτικό, απαρτίζεται από ανθρώπους με πολλά χρόνια εμπειρίας στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο, συγκεκριμένα και, μαζί του, κάνουμε εξαιρετική δουλειά”.
Για το αν πιστεύει στον εαυτό του κι αν θεωρεί πως μπορεί να διεκδικήσει μία σταθερή θέση στη βασική εντεκάδα της ομάδας του στα επίσημα παιχνίδια:
“Πιστεύω ότι, μετά τα 18 του έτη, ένας ποδοσφαιριστής παύει να θεωρείται νέος, “ταλέντο”. Με σκληρή δουλειά, θεωρώ ότι θα έχω το χρόνο συμμετοχής που μου αναλογεί και στα επίσημα παιχνίδια. Έχω πίστη στο πλάνο του προπονητή μου και της ομάδας, γενικότερα, κι έχω σαν στόχο να μείνω χρόνια στη Νίκη και να καθιερωθούμε, μαζί, στην Α’ Εθνική”.
Για τον Στάικο Βεργέτη:
“Είναι ένας επαγγελματίας που, απ’ ό,τι έχω καταλάβει, αρέσκεται στο να δουλεύει με νεαρότερους ποδοσφαιριστές και να προσπαθεί να τους εξελίξει. Θέλει να βγάζει από τέτοια παιδιά το 100% και το βλέπω και σε μένα. Με τη συνέπεια, το πάθος, τη θέληση και τους στόχους που θέτει, σε ωθεί να παλέψεις σκληρά στο γήπεδο. Αποτελεί προνόμιο για μένα η συνεργασία μου μαζί του”.
Για το φαινόμενο της πανδημίας και την επιρροή του σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο:
“Είναι μία δύσκολη κατάσταση για κάθε ομάδα, όποιος προγραμματισμός είχε γίνει αγωνιστικά, ουσιαστικά “χαλάει”. Από τα μέσα Αυγούστου, είμαστε στο γήπεδο και η αποχή που ήρθε, σίγουρα θα επηρεάσει τη φυσική κι αγωνιστική μας κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά, σαν Νίκη, γίνεται προσπάθεια για το καλύτερο, ακόμα και σε αυτήν τη χρονική περίοδο, προπονούμαστε από το σπίτι, μέσω τηλεδιάσκεψης, σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ και δουλεύουμε κάποια επιπλέον ειδικά προγράμματα που μας έχει δώσει ο γυμναστής μας. Φυσικά, δεν είναι το ίδιο η προπόνηση στο σπίτι, με εκείνη στο γήπεδο, αλλά πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να διατηρηθούμε σε ένα καλό επίπεδο. Αναμένουμε να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις ξανά, όλοι μαζί, και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Για μένα προσωπικά, όπως και για όλους τους ανθρώπους, η καραντίνα είναι μία πρωτόγνωρη και δύσκολη κατάσταση. Σίγουρα, για τους νεαρότερους σε ηλικία, που τους αρέσει περισσότερο να περνάνε ώρες εκτός σπιτιού, είναι ακόμα δυσκολότερο, αλλά προέχει η ασφάλεια και η υγεία των ανθρώπων μας, προκειμένου να γυρίσουμε γρήγορα στην κανονικότητα”.
Τέλος, ο Αντώνης έδωσε το δικό του μήνυμα στον κόσμο:
“Ο κόσμος να τηρεί τους κανόνες και να παραμείνει ασφαλής, προκειμένου, όλοι μαζί, να γυρίσουμε γρήγορα στα γήπεδα. Όταν γίνει αυτό, εγώ κι οι συμπαίκτες μου θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, προκειμένου να εκπληρώσουμε το στόχο μας, που είναι η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία. Θα τα δώσουμε όλα για τη φανέλα που φοράμε”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις