Προς αποχώρηση από την Γ’ Εθνική ο Φωκικός

Βαριά ήττα με 4-1 από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας μέσα στην Άμφισσα γνώρισε ο Φωκικός την Κυριακή (6/12), με το νέο αρνητικό αποτέλεσμα να δρομολογεί εξελίξεις.
Η ομάδα του Σπύρου Κουκουλή αντιμετωπίζει σωρεία προβλημάτων και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου, με το μέλλον της να φαντάζει…

…αβέβαιο, όχι μόνο για παραμονή στην κατηγορία αλλά και για να συνεχίσει στο πρωτάθλημα!
Ήδη μετά το ματς, ο Κουκουλής υπέβαλε την παραίτησή του στα μέλη του Δ.Σ., εξηγώντας ότι ελπίζει αυτή η κίνησή του να βοηθήσει τους διοικούντες να πάρουν τις αποφάσεις που πρέπει για το συμφέρον της ομάδας.
Τα προβλήματα είναι πολλά και είναι χαρακτηριστικό ότι με το ζόρι συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για τα έξοδα διαιτησίας του αγώνα, ενώ δεν έχουν βρεθεί και νέες χορηγίες.
Αγωνιστικά η εικόνα της ομάδας είναι απογοητευτική, με παίκτες να αποχωρούν αποδυναμώνοντάς την, ενώ η διοίκηση δεν θέλει να ρισκάρει το διασυρμό της ομάδας με συνεχείς βαριές ήττες.
Έτσι, δεν αποκλείεται να παρθεί η απόφαση ο σύλλογος να αποχωρήσει ήδη από το πρωτάθλημα, από τη στιγμή που φαντάζει δύσκολη και η μαθηματική σωτηρία του…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις