Προγνωστικά Στοιχήματος: Περνάει ο Ατρόμητος, σε φόρμα η Ακίσασπορ

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα Δευτέρα είναι η σημερινή, καθώς το πρόγραμμα της περιλαμβάνει σημαντικές και αμφίρροπες αναμετρήσεις. Υπάρχει δράση στην Ελλάδα με την αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ και τέσσερα ματς για την 10η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, ενώ παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα σε Ισπανία και Αγγλία, μεταξύ άλλων. Καθότι η εβδομάδα που ξεκίνησε περιλαμβάνει σπουδαίας κρισιμότητας ευρωπαϊκές «μονομαχίες» σε Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr θα παρέχονται προτάσεις για live στοίχημα.

Με κάλυψη ο Ατρόμητος

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Παναιτωλικός – Ατρόμητος, όπου επιλέγουμε το «2 DNB» σε απόδοση 1.94 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα). Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν περιμέναμε τόσο χαμηλά στη βαθμολογία είναι το σημερινό. Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ατρόμητο και θέλει τη νίκη που θα του δώσει «αέρα» έξι πόντων απ’ τον αντίπαλο του, «σπρώχνοντας» τον ακόμη πιο «βαθιά» στα χαμηλά της βαθμολογίας. Οι Αγρινιώτες προέρχονται απ’ τις δύο σερί εκτός έδρας ήττες από ΑΕΚ (2-0) και Εργοτέλη (3-2) για Σούπερλιγκ και Κύπελλο αντίστοιχα, σήμερα θέλουν και χρειάζονται το «τρίποντο», έχουν δώσει χαρακτήρα «τελικού» στην αναμέτρηση. Προέρχονται από δύο κακές εμφανίσεις με ΑΕΚ και Εργοτέλη, σε αμφότερα τα ματς ήταν παντελώς ανοργάνωτοι αμυντικά, με πολλά ατομικά λάθη, τα οποία στοίχισαν. Απ’ την άλλη, παιχνίδι «κλειδί» για το μέλλον του Ατρομήτου είναι το σημερινό. Οι Περιστεριώτες «καίγονται» για τη νίκη που θα τους «ξεκολλήσει» απ’ τους 9 πόντους και θα τους προσφέρει το απαραίτητο ψυχολογικό «ξεμπλοκάρισμα». Αν κερδίσουν σήμερα, έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν άλλες δύο σερί νίκες μέχρι να τελειώσει το 2015, αμφότερες εντός έδρας με Καλλονή και Πανιώνιο. Μόνο με τρεις νίκες και συνολικά 18 πόντους στο φινάλε του Α’ γύρου θα τερματιστούν οι συζητήσεις για αποφυγή του υποβιβασμού και θα επιστρέψουν οι στόχοι σε πιο υψηλά επίπεδα. Κρίσιμο το ματς για αμφότερες τις ομάδες, θεωρούμε ότι ο Ατρόμητος μπορεί να φύγει νικητής απ’ το Αγρίνιο.

Συνεχίζει η εντυπωσιακή Ακίσασπορ

Πάμε στην Τουρκία, εκεί όπου επιλέγουμε τον «άσσο» της Ακίσασπορ στην αναμέτρηση με τη Σίβασπορ, τον οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.25. Πραγματοποιώντας… διαστημική εμφάνιση, η Ακίσασπορ κατάφερε να περάσει νικηφόρα την προηγούμενη αγωνιστική από το «Ατατούρκ» επικρατώντας με 0-2 της Μπεσίκτας. Δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα για το συγκρότημα του Αρσλάν, αλλά και τρίτη συνεχόμενη σε όλες τις διοργανώσεις, μιας και μεσοβδόμαδα διέσυρε με 5-0 την Νταντανέλσπορ (Δ’ Τουρκίας), τσεκάροντας την πρόκριση στην φάση των ομίλων του Κυπέλλου Τουρκίας. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ στόχος της δεν είναι άλλος από τη νίκη σήμερα κόντρα στην Σίβασπορ που θα την φέρει στην 3η θέση του πρωταθλήματος. Απ’ την άλλη, η Σίβασπορ κοίταξε στα μάτια την προηγούμενη αγωνιστική τη δυνατή Μπασακσεχίρ, από την οποία κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Κρατάει την καλή εμφάνιση, ωστόσο παρέμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες, μετρώντας συνολικά την φετινή σεζόν μόλις μια νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, με το συγκρότημα του Μπουρούκ να γνωρίζει πως κάθε παιχνίδι είναι «τελικός». Να σημειωθεί ότι δεν έχει νίκη εκτός έδρας, δύσκολα θα καταφέρει να αποφύγει σήμερα την ήττα.

Μπορεί το «διπλό» η Μπραουνσβάιγκ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Φορτoύνα Ντίσελντορφ – Μπραουνσβάιγκ, όπου επιλέγουμε το «2 DNB» σε απόδοση 2.11. Επτά βαθμούς κατάφερε να αποσπάσει η Φορτούνα Ντίσελντορφ στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Χέρμαν επικράτησε των Γκρόιτερ Φιρτ (1-0 εντός έδρας) και Φρανκφούρτη (2-1 εκτός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Ντούισμπουργκ (1-1 εντός έδρας). Παράλληλα γνώρισε την ήττα από τη Σαν Πάουλι (4-0 εκτός έδρας). Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα είναι ο απολογισμός της Φορτούνα Ντίσελντορφ στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις πρωταθλήματος. Απ’ την άλλη, η Μπραουνσβάιγκ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα την προηγούμενη βδομάδα. Πιο συγκεκριμένα μετά τις ισοπαλίες κόντρα στις Φράιμπουργκ (2-2 εκτός έδρας) και Μόναχο 1860 (0-0 εντός έδρας), αλλά και την ήττα από τη Νυρεμβέργη (2-1 εκτός έδρας), το συγκρότημα του Λίμπερκνεχτ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπόχουμ επικρατώντας εντός έδρας με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν κέρδισαν στα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς, ωστόσο θεωρούμε ότι σήμερα έχουν το μομέντουμ για να φύγουν νικητές απ’ την έδρα της Φορτούνα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις