Έτοιμα τα πλάνα του Λόπεθ ενόψει ΟΦΗ

Ο προπονητής του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, καταστρώνει τα πλάνα του για το αυριανό (23/11, 19.30) παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, δίχως να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο βασικών ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα στους Ντααν Ριένστρα και Σέρτζιο Τέκιο. Ο πρώτος, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, θεωρείται παίκτης-βαρόμετρο στην ομάδα. Έχει αγωνιστεί ως βασικός και στα επτά ματς που έχει δώσει ο Βόλος και μόνο στην αναμέτρηση με τον Άρη έγινε αλλαγή στο 79’.
Όσον αφορά τον Σέρτζιο Τέκιο έχει αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος (σε όλα ως βασικός) και αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στις 24/10. Υπέστη θλάση και έκτοτε ακολουθεί θεραπεία. Ο Ισπανός αμυντικός ενδέχεται να είναι έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.
Επίσης, τιμωρημένος είναι ο Γεράσιμος Μήτογλου (είχε αποβληθεί και αυτός στο ματς με την ΑΕΛ).
Ο Άνχελ Λόπεθ, δουλεύει συστηματικά με τους παίκτες του πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα κόντρα στον ΟΦΗ. Ζητεί από τους ποδοσφαιριστές να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους, να αναλάβουν από την αρχή τα ηνία του αγώνα και να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο όσα δουλεύουν στις προπονήσεις.
Στο αυριανό παιχνίδι του Πανθεσσαλικού σταδίου θα αναμετρηθούν δύο ομάδες με επιθετική φιλοσοφία, καθώς και ο ΟΦΗ, παρότι βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, έχει δείξει σε όλα τα παιχνίδια που του πρωταθλήματος, πως παίζει ανοιχτά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις