Ολυμπιακός: Στροφή στη Σίτι, αλλά με πολλές απουσίες

Το ζητούμενο επετεύχθη. Ο Ολυμπιακός μπορεί να ικανοποίησε με την απόδοσή του μόνο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Παναθηναϊκό (1-0) και αυτό είναι που μετρά σε ένα ματς ειδικών συνθηκών.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιπαρήλθαν σημαντικές απουσίες όπως των Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Χασάν, Χολέμπας και Μπρούμα και πέρασαν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της Super League ελπίζοντας σε απώλεια του δεύτερου Άρη σήμερα στην έδρα του Παναιτωλικού για να πάνε μόνοι πρώτοι και στον αγώνα του «Κλεάνθης Βικελίδης» το ερχόμενο Σάββατο.

Μέχρι τότε, φυσικά, υπάρχει… δρόμος. Από σήμερα η προσοχή στρέφεται στον αγώνα της Τετάρτης με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:55), με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ένα βουνό από αγωνιστικά προβλήματα.

Εκτός μάχης θα είναι σίγουρα οι Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Χασάν και Μπρούμα, με τη συμμετοχή των Χολέμπας και Βινάγκρε να κρίνεται στις προπονήσεις που μεσολαβούν. Ειδάλλως ο Ραφίνια, που τα πήγε περίφημα στο ντέρμπι, θα κληθεί να παίξει ξανά αριστερά. Συν τοις άλλοις, εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι οι Κάιπερς και Λοβέρα, περιορίζοντας τις επιλογές μεσοεπιθετικά.

Το παιχνίδι με τους «πολίτες» είναι τεράστιας δυσκολίας, αλλά ένα θετικό αποτέλεσμα πιθανώς να κάνει διαφορά στον όμιλο απέναντι στην Πόρτο που μοιάζει να έχει αυτή τη στιγμή προβάδισμα για την δεύτερη θέση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις