Στο “κόλπο” και ο Απόλλων, 0-1 στον Εύοσμο

Πύρρειος νίκη για τον Απόλλωνα, που αν και τα βρήκε… σκούρα στον Εύοσμο, κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα και να «σκαρφαλώσει» στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, μόλις 2 βαθμούς από την κορυφή και την ΑΕΛ.

Η Ταξιαρχία είχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Βάντερσον, που, ύστερα από όμορφη ενέργεια στο 31′, σούταρε πολύ όμορφα έξω από την περιοχή, με την μπάλα να παίρνει φάλτσα και να καταλήγει στην εστία του ανήμπορου να αντιδράσει Γιακουμή.

Σαν αν μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, είδαν τον Οικονόμου να παίρνει απευθείας κόκκινη για μία… αψιμαχία που είχε με τον Κύργια – κίτρινη πήρε ο αμυντικός του Απόλλωνα – και να μείνει με παίκτη λιγότερα για πάνω από ένα ημίχρονο! Παρόλα αυτά, στην επανάληψη ήταν ο Αγροτικός που είχε την κατοχή, όμως δε κατάφερε να απειλήσει και να φτάσει στην ισοφάριση.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γκόραν Στεφάνοβιτς): Γιακουμής, Σκλιοπίδης (46′ Τοπούζης), Σαρακατσάνος, Καπίας, Αμαραντίδης, Γιάντσης (74′ Ντόσης), Μακρυδημήτρης, Οικονόμου, Τσεμπερίδης, Καραμπάς, Γέσιτς (64′ Καθάριος).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Ταΐρης, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Κονέ, Παρπέξ (81′ Λαγός), Φατιόν, Φαρινόλα, Βάντερσον (55′ λ. τρ. Συμελίδης), Τζιώρας (67′ Κρητικός).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις