Έ-Χ-ασαν έδαφος τα Χανιά

Όρθιος έμεινε στην Κρήτη ο Πανσερραϊκός, που κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 1-1 από τα Χανιά και να αποφύγει την… διαφαινόμενη ήττα. Διαφαινόμενη, διότι όλα έδειχναν να του πηγαίνουν… κόντρα.

Οι γηπεδούχοι, που ήθελαν απεγνωσμένα την νίκη για να πάρουν βαθμολογική ανάσα, άνοιξαν το σκορ με το γρήγορο γκολ του Μασάδο (12′), που για δεύτερο σερί ματς βρήκε δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Όμως, με το… καλημέρα στο δεύτερο μέρος, ο Ρούτσης σκόραρε για τα «Λιοντάρια» και έφερε το ματς στα ίσα.

Και παρά την αποβολή του Ολίσε στο 68′, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κρατήσουν, να αντεπεξέλθουν στην πίεση που δέχθηκαν και να πάρουν τελικά τον υπέρ-πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας. Θα μπορούσαν, μάλιστα, να χτυπήσουν στην κόντρα και αν ήταν πιο εύστοχοι, να «κλέψουν» την νίκη.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Λυρώνης): Μπλάζιτς, Κατρανίτσας, Καρτσαμπάς, Χατζηλιάδης, Διαμαντόπουλος, N. Νύκταρης (56′ Λίτα), Δεινόπαπας (71′ Σάντερσον), Ρίκκα, Μασάδο, Τσούτσης (56′ Σταματής), Γκέσιος.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Ανδρούτσος, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Στεργιανός, Ιωαννίδης, Ολίσε, Τσιμίκας, Ρούτσης, Μπέριαν (81′ Παπαστεργίου), Ατματσίδης (88′ Αγγελούδης), Φουρτάδο (71′ Κουκόλης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις