Οι πρώτες σκέψεις του Μαρτίνς για την ενδεκάδα με Σίτι – Ποιοι μένουν εκτός

Τα προβλήματα παραμένουν πολλά στον Ολυμπιακό εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:55) για το Champions League.

Δεδομένα εκτός μάχης είναι οι Χασάν, Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Μπρούμα και Βινάγκρε, ενώ αμφίβολος είναι ο Χολέμπας. Με βάση τις συνθήκες αυτές, επικρατέστερο σενάριο είναι να πάει ο Πέδρο Μαρτίνς με την ίδια ενδεκάδα που παρέταξε και στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Δηλαδή με τον Σα στο τέρμα, τον Ραφίνια και έναν εκ των Ντρέγκερ ή Χολέμπας στα άκρα άμυνας (με τον Βραζιλιάνο να παίζει δεξιά ή αριστερά ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του Χολέμπας), τους Σεμέδο και Σισέ στόπερ, την τριάδα Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Καμαρά στο κέντρο και μπροστά τους Μασούρα, Ραντζέλοβιτς με μοναδικό προωθημένο τον Φορτούνη.

Το σενάριο να αλλάξει διάταξη ο Πορτογάλος τεχνικός και να παρατάξει τον Ολυμπιακό με 5-3-2 δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Σε αυτό το ενδεχόμενο θα προστεθεί ο Μπα δίπλα στους Σισέ και Σεμέδο και θα αφαιρεθεί ένας ακραίος επιθετικός, πιθανότατα ο Ραντζέλοβιτς. Πάντως ο Μαρτίνς ακόμη και στα πιο δύσκολα παιχνίδια της ομάδας του δεν έχει εγκαταλείψει την τετράδα στα μετόπισθεν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις