Δημόπουλος: Ξεχνάμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Ο κεντρικός αμυντικός του Βόλου, Στέργιος Δημόπουλος τόνισε σε δηλώσεις του πως η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε η ομάδα του έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να πάρει ο ΟΦΗ τη νίκη στο Πανθεσσαλικό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ήταν μία κακή μέρα για μας. Θεωρώ ότι μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, ωστόσο, η κόκκινη κάρτα έπαιξε σημαντικό ρόλο στη συνέχεια. Σε κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού δεχθήκαμε το πρώτο τέρμα.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα μπήκε καλά στο ματς, παρόλα αυτά δεχθήκαμε και δεύτερο τέρμα. Μειώσαμε το σκορ, αλλά δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Ίσως να έπαιξε ρόλο η αποχή των τριών εβδομάδων, μια και δεν είχαμε τον ανάλογο ρυθμό στο παιχνίδι μας. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο… Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και σκεφτόμαστε, πλέον, το επόμενο, που είναι με τον Απόλλωνα Σμύρνης».

Για το τί έφταιξε και ήρθε η ήττα, ανέφερε: «Σίγουρα έπαιξαν ρόλο οι απουσίες, ωστόσο, η ομάδα διαθέτει πολύ καλούς παίκτες που μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε απουσία. Κάναμε όλοι μεγάλη προσπάθεια, αλλά δυστυχώς, δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Δεν μπορώ να πω ότι κάτι πήγε λάθος Πιστεύω, ότι κάναμε πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, όμως το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες μας κόστισε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις