“Εκστρατεία αγάπης” από τον Όμιλο Φιλάθλων Νίκης

Κάλεσμα στον κόσμο να συμμετάσχει στην “εκστρατεία αγάπης” που διοργανώνει για 13η συνεχόμενη χρονιά απευθύνει ο Όμιλος Φιλάθλων Νίκης. Αναλυτικά:

“Η Νίκη και ο κόσμος της είναι γνωστό πως έχουν τις ίδιες ευαισθησίες πέρα από την αγάπη για τον αθλητισμό και την “κυανόλευκη” ιδέα. Ο λαός της Νίκης, όπως και η ίδια η Νίκη, φυσικά, ξέρει καλά τι σημαίνει πόνος, φτώχεια, προσφυγιά και γενικά έχει μάθει να ζει με τα προβλήματα και να δυναμώνει μέσα από αυτά.

Στις Άγιες μέρες που έρχονται η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης, αναλαμβάνει για 13η χρονιά την πρωτοβουλία που θα τη χαρακτηρίσουμε με δύο λέξεις “εκστρατεία αγάπης”. Ο φίλαθλος κόσμος της Νίκης

θέλει να βλέπει όσο το δυνατόν μικρότερο πόνο και χαρούμενους τους ανθρώπους μέσα από τα προβλήματά τους.

Καλούμε, λοιπόν, όλο τον κόσμο, τους τοπικούς φορείς και τους επιχειρηματίες της περιοχής μας να βοηθήσουν σ’ αυτή την “εκστρατεία αγάπης” όσο μπορούν. Η προσφορά μας προς διάφορα ευαγή ιδρύματα και σε όσο το δυνατόν περισσότερες άπορες οικογένειες είναι μια μικρή βοήθεια από εμάς προς την κοινωνία μας.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως η συμμετοχή σας είναι δεδομένη και ευχαριστούμε εκ των προτέρων γι’ αυτό.

Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία το 2016.

ΥΓ: Τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται στα γραφεία της Λέσχης Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου στην οδό Μαιάνδρου 29 απέναντι από το γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις