«Έκρηξη» Τουτζάρη για Σύψα: Ζω εδώ ή σε παράλληλο σύμπαν;

Επίθεση κατά του καθηγητή και μέλους της επιτροπής λοιμωξιολόγων, Νίκου Σύψα, έκανε ο γενικός διευθυντής του Εργοτέλη και αντιπρόεδρος της SL2/FL, Γιώργος Τουτζάρης με τοποθέτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Να θυμίσουμε ότι ο κ. Σύψας σε δηλώσεις του είχε πει μεταξύ άλλων: “Δεν έχει έρθει κάποιο αίτημα αυτή την στιγμή στην επιτροπή του υπουργείου για να ζητηθεί η γνώμη μας, άρα δεν μπορώ να σου δώσω κάποια σαφή απάντηση”.

Η τοποθέτηση του Γιώργος Τουτζάρη στο facebook:«Τελικά δεν έχουμε ξύσει ακομη τον πάτο του βαρελιού. Απίστευτη δήλωση από τον εκ των πιο προβεβλημενων επιστημόνων Κο Συψα, η οποία με κάνει να αναρωτιέμαι εάν ζω εδω ή σε παράλληλο σύμπαν. Η απαντηση κ η παράθεση των εγγράφων νομιζω αποδεικνύουν εύκολα εαν υπήρξε αιτημα ή όχι όμως το ερώτημα είναι γιατι δεν έφτασαν στα χέρια των ειδικών ώστε να αποφασίσουν. Αφού κατα δήλωση του το ήξερε ο ΓΓΑ κος Μαυρωτας, προφανώς κ ο προϊστάμενος του κος Αυγενακης ως υπουργός Αθλητισμού ως δια μαγείας δεν το γνωριζαν οι ειδικοί που περιμένουμε μέρες τώρα να αποφανθουν.

Εκλιπαρουμε να βοηθήσουμε την κατάσταση κάνοντας covid test ώστε 3000 άτομα την εβδομάδα να ελέγχονται οταν το κράτος ξοδευει χρημα κ προσωπικό για test σε όλη την Ελλάδα με σκοπό να βρει τους εκτεθειμενους συμπολίτες μας στον ιό, ζητάμε να παιξουμε ώστε να μην επιβαρύνουμε τον κρατικό μηχανισμό με επιδόματα που μπορούν να δοθούν σε ανήμπορος να εργαστούν,παρακαλούμε για μια ακόμη φορά τουλάχιστον να μας κοιτάξουν με ίσους όρους όπως όλους τους αθλητικους επαγγελματικους συλλόγους στον κόσμο.

Υγεία για όλους κ γρήγορα ολοι να μπούμε στην κανονικοτητα που έχουμε χασει».