Γ. Κιάκος: Ξεχνάμε την ήττα από τον ΟΦΗ

Ο Γιάννης Κιάκος κλήθηκε να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα του Βόλου, από τη στιγμή που απουσίαζαν οι Ριένστρα (λόγω τιμωρίας) και Τσοκάνης (λόγω τραυματισμού). Ο νεαρός μέσος σε δηλώσεις του ανέφερε για το παιχνίδι: «Μετά την κόκκινη κάρτα που δεχθήκαμε ήταν πολύ δύσκολο για μας να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεν το φανταζόμασταν έτσι το παιχνίδι. Θέλαμε να το κερδίσουμε για να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία. Δυστυχώς, δεν έγινε αυτό. Παρόλα αυτά, οφείλουμε να συνεχίσουμε. Να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε σκληρά και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα.

Από το παιχνίδι κρατάμε ότι παλέψαμε μέχρι τέλους, άσχετα αν στα τελευταία λεπτά ο ΟΦΗ σημείωσε δύο γκολ και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1. Όπως προανέφερα, δεν είναι εύκολο για μία ομάδα να παίζει από το 29’ με δέκα παίκτες. Παρόλα αυτά είχαμε κάποιες καλές επιθετικές προσπάθειες και ευκαιρίες για γκολ. Όμως, δεν σταθήκαμε τυχεροί».

Ο Γιάννης Κιάκος αναφέρθηκε και στη συνέχεια του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση της προσεχούς Δευτέρας με τον Απόλλωνα: «Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Θα προετοιμαστούμε γι’ αυτό το ματς, προκειμένου να παρουσιαστούμε δυνατοί. Θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία. Μας περιμένει σίγουρα ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς, αλλά εμείς θα πάμε για να κερδίσουμε. Κι όσοι θα κληθούν να αγωνιστούν, οφείλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις