Τέλος τρεις από την Παναχαϊκή!

Μετά τους Κοντοδήμο, Περίκο, αλλοι τρεις ποδοσφαιριστές των Αχαιών “κούνησαν μαντήλι” αφού πρώτα κατέθεσαν προσφυγή. O τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κύμα αποχωρήσεων στην Παναχαϊκή συνεχίζεται ή μάλλον κλιμακώνεται.

Ο λόγος για τους Χατζή, Στεργίδη και Πέδρο που αγωνίστηκαν για τελευταία φορά το απόγευμα της Δευτέρας με τα «κοκκινόμαυρα» κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Οι τρεις παίκτες κατέθεσαν προσφυγή προκειμένου να εξασφαλίσουν τα δεδουλευμένα που τους οφείλονται, αλλά και την ελευθερία τους.
Αναφορικά με τον Κοντοδήμο, η προσφυγή του εκδικάστηκε τη Δευτέρα και παρά τις προσπάθειες των Αχαιών να εξασφαλίσουν αναβολή, η υπόθεση έκλεισε με τον αριστεροπόδαρο αμυντικό να κερδίζει την ελευθερία του.

Σπανός: Αλλαγή νοοτροπίας!

Άμεση αλλαγή νοοτροπίας ζήτησε από τους παίκτες του ο προπονητής της Παναχαϊκής, Δημήτρης Σπανός μετά την ήττα (1-0) από τον Παναιγιάλειο. Μάλιστα, δεν δίστασε να τονίσει ότι «ίσως να δούμε κάτι άλλο», όταν αναφέρθηκε στη χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις η ομάδα της Πάτρας.

Αναλυτικά δήλωσε: «Ένα τέτοιο ντέρμπι έχει ένταση, πάθος, διάθεση και όρεξη για διάκριση. Εμείς αυτά τα στοιχεία δεν τα είχαμε. Νομίζαμε ότι θα φτάναμε σε μία εύκολη νίκη. Παρότι η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων ήταν μεγάλη, κάποιοι ίσως δεν ξέρουν – και ίσως φταίω κι εγώ – τι σημαίνει ένα ματς με τον Παναιγιάλειο. Είχαμε τέσσερις μέρες να προετοιμαστούμε. Δεν είχαμε το βασικό μας γνώρισμα, τη δύναμη. Δεν δώσαμε τα πάντα για τη νίκη. Περιμέναμε αυτή να έρθει μόνη της και δεν ήρθε ποτέ. Είχαμε πάλι την κατοχή, τον έλεγχο, δημιουργήσαμε, όμως όπως όχι στα άλλα ματς. Η υπεροχή μας ήταν φλύαρη. Κάναμε δύο ατομικά λάθη και το ένα μας στοίχισε. Μέχρι τώρα δημιουργούσαμε ευκαιρίες.

Στατιστικά φαίνεται ότι έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Οι ομάδες φαίνονται στις δύσκολες καταστάσεις. Αν θεωρούμε ότι χάσαμε κάτι, χάσαμε πολλά. Χάσαμε την επαφή με την κορυφή και ίσως να δούμε κάτι άλλο. Αν δεν αλλάξουμε γρήγορα νοοτροπία και να ξεχάσουμε το ματς αυτό, τότε δεν θα κερδίσουμε τίποτα».

mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις