Ρότσα: «Δεν ήθελα τον Μαραντόνα στον Παναθηναϊκό – Εξαιτίας μου δεν ήρθε» (video)

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αποκάλυψε πως ο ίδιος απέρριψε την μεταγραφή του Μαραντόνα όταν ήταν προπονητής στον Παναθηναϊκό, εξηγώντας μάλιστα τους λόγους για αυτή του την απόφαση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ΣΚΑΪ:

Για το τι σημαίνει γι΄ αυτόν ο Μαραντόνα: «Εγώ αυτή τη στιγμή μιλάω σαν ένας απλός πολίτης της Αργεντινής. Νομίζω ότι είναι ένας από τους τελευταίους που χάρισε ένα χαμόγελο στο λαό της Αργεντινής, που είναι χτυπημένος εδώ και πολλά χρόνια. Είναι λίγοι αυτοί που χαρίσανε ένα χαμόγελο. Κάθομαι και βλέπω όλο αυτό που γίνεται στην Αργεντινή από το πρωί».

Αν υπάρχει άλλος σαν τον Μαραντόνα τόνισε: «Όχι. Είναι δύσκολο. Ο Μαραντόνα ήταν το κάτι το άλλο. Όχι μόνο για όσα έκανε μέσα στο γήπεδο αλλά και όσα έκανε εκτός γηπέδου. Ήταν αυτό που πρέσβευε, την αντίσταση. Ήταν αυτός που «έπιασε» την επιθυμία και τον πόνο του λαού της Αργεντινής. Τώρα βλέπω πλάνα με φιλάθλους της Μπόκα και της Ρίβερ Πλέιτ μαζί. Μόνο αυτός μπορεί να το κάνει».

Για το γιατί είπε «όχι» στην μεταγραφή του Μαραντόνα στον Παναθηναϊκό το 1995: «Εγώ δεν ήθελα τότε. Μπορεί να λέγαμε τώρα ότι ο Μαραντόνα έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά τότε προσπάθησα να προστατεύσω τον Παναθηναϊκό. Δεν ήμουν ικανός να κουμαντάρω τον Μαραντόνα».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Ρότσα:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις