Προγνωστικά Στοιχήματος: Αντέχει η ΤΣΣΚΑ, προβάδισμα η Γιούβε

Τελευταία ευρωπαϊκή εβδομάδα για τις φάσεις των ομίλων σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ιδιαίτερα κρίσιμες αναμετρήσεις στα περισσότερα γκρουπ. Το ελληνικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο αυριανό Ολυμπιακός – Άρσεναλ, σήμερα τα βλέμματα πέφτουν στη «μάχη» του δεύτερου ομίλου, εκεί όπου όλες οι ομάδες έχουν κίνητρο. Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τα previews όλων των αγώνων του τριημέρου, αλλά και να ενημερωθείτε τα όλα τα στατιστικά για στοίχημα.

Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα η ΤΣΣΚΑ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Αϊντχόφεν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.10. Κοινό ζητούμενο αποτελεί η νίκη για τις δύο αντιπάλους στο σημερινό ματς του «PSV Stadion». Οι στόχοι, βέβαια, είναι διαφορετικοί, καθώς η γηπεδούχος Αϊντχόφεν κλειδώνει με τρίποντο την πρόκριση στους «16», ενώ η φιλοξενούμενη ΤΣΣΚΑ θέλει το τρίποντο για την κατάκτηση της 3ης θέσης του ομίλου και τη συνέχιση της φετινής ευρωπαϊκής πορείας της στο Γιουρόπα Λιγκ. Γίνεται, λοιπόν, κατανοητό ότι η PSV «φλερτάρει» με όλα τα ενδεχόμενα, από την πρόκριση μέχρι την κατάληψη της τελευταίας θέσης του ομίλου. Η ομάδα του Φιλίπ Κοκού θα παραταχθεί με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα στο σημερινό ματς, με τον παλαίμαχο διεθνή Ολλανδό μέσο να είναι αναγκασμένος να «ενεργοποιήσει» από την αρχή στην άμυνα τον νεαρό Ισιμάτ-Μιρίν. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, από την πλευρά της, διανύει μία εμφανή περίοδο «κοιλιάς» και έρχεται με υποχρεώσει νίκης στο σημερινό ματς, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα τεράστιο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Η ομάδα του Λεονίντ Σλούτσκι έχει σκοράρει μόλις δύο γκολ στα έξι τελευταία επίσημα παιχνίδια της, ενώ έχει παραμείνει άσφαιρη στα δύο τελευταία για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτά συνδυάστηκαν με τις ήττες από Γιουνάιτεντ (1-0 στην Αγγλία) και Βόλφσμπουργκ (0-2). Οι τέσσερις βαθμοί έχουν συλλεχθεί από τα εντός έδρας ματς με Αϊντχόφεν (3-2) και Γιουνάιτεντ (1-1). Σήμερα, ωστόσο, παίζει με την πλάτη στο «τοίχο» και θα ρισκάρουμε, επιλέγοντας το «Χ2»

Ικανή για τη νίκη η Γιουβέντους

Συνεχίζουμε απ’ το Τσάμπιονς Λιγκ με την αναμέτρηση Σεβίλλη – Γιουβέντους, όπου θα επιλέξουμε το «2 DNB» σε απόδοση 2.10 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Το παιχνίδι της χρονιάς είναι το σημερινό για τη Σεβίλλη, που θέλει οπωσδήποτε να συνεχίσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι Ισπανοί έχουν μείνει αρκετά πίσω στην Primera Division, θα παλέψουν μέχρι το φινάλε για μια θέση στην Ευρώπη, ωστόσο η σεζόν θα θεωρηθεί παντελώς αποτυχημένη αν σήμερα αποκλειστούν απ’ τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δυστυχώς για τους γηπεδούχους όμως, η μοίρα τους δεν εξαρτάται αποκλειστικά απ’ αυτούς, αφού παράλληλα περιμένουν μη νίκη της Γκλάντμπαχ εκτός έδρας επί της Μάντσεστερ Σίτι στο άλλο παιχνίδι του ομίλου. Μια απ’ τις τέσσερις αήττητες ομάδες του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ είναι η Γιουβέντους, από την άλλη πλευρά, απόψε θέλει να διευρύνει αυτό το σερί. Αν τα καταφέρει, θα έχει τερματίσει σίγουρα στην πρώτη θέση του ομίλου χωρίς να ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα στην Αγγλία ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Γκλάντμπαχ. Αν χάσει απ’ τη Σεβίλλη, θέλει μη νίκη των Άγγλων, καθώς σ’ αυτή την περίπτωση μένει δεύτερη και αυτό θα «υποθηκεύσει» τη μελλοντική κλήρωση στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Θέλει να αποφύγει ομάδες σαν την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν η «μεγάλη κυρία», θα το κάνει πράξη μόνο αν πάρει σήμερα έστω την ισοπαλία. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η Γιουβέντους διανύει την κορυφαία περίοδο της σεζόν της. Αυτό διότι προέρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες στη Serie A, βρίσκεται πλέον στην 5η θέση της κατάταξης με 27 πόντους, στο -6 απ’ την κορυφή. Είναι αήττητη στα 7 τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις (6-1-0), σκόραρε σε όλα, δέχτηκε γκολ στα τρία.

Κερδίζει η Αβελίνο

Πάμε στην Ιταλία, εκεί όπου επιλέγουμε τον «άσσο» στην αναμέτρηση Αβελίνο – Προ Βερτσέλι, τον οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.95. Από τρεις σερί ήττες προέρχεται η Αβελίνο στο πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα μετά το «τρίποντο» που πανηγύρισε κόντρα στη Λατίνα (3-1 εντός έδρας) στις 15 Νοεμβρίου το συγκρότημα του Τεσέρ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Πεσκάρα (3-2 εκτός έδρας), Περούτζια (2-1 εντός έδρας) και Τραπάνι (2-1 εκτός έδρας). Δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα είναι ο απολογισμός των «λύκων» στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση. Σε όλες σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ στις τρεις σημειώθηκε goal-goal. «Γνωρίζω πως κινδυνεύω να απολυθώ με τα αποτελέσματα που έχουμε τον τελευταίο καιρό», παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής της Αβελίνο. Απ’ την άλλη, η Προ Βερτσέλι επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα. Μετά τις δύο σερί νίκες που σημείωσε κόντρα στις Κόμο (2-0 εντός έδρας) και Σαλερνιτάνα (2-1 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Φοσκαρίνι δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Τερνάνα, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 2-1 το Σάββατο (5/12). Δύο νίκες και τρεις ήττες είναι ο απολογισμός του συλλόγου στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση. Στις τέσσερις από αυτές σημειώθηκε no-goal, ενώ παράλληλα σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ.

«Άσσος» για Σαρλερουά

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ το Eurocup και την αναμέτρηση Σαρλερουά – Νανσί, όπου επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 1.50. Με τις τρεις σερί νίκες που πέτυχε η Σαρλερουά, επί Σαραγόσα, Ουλμ και Βενέτσια, έχει μπει καλά στο «κόλπο» πρόκρισης για το LAST-32. Για να καταφέρει να το κάνει αυτό πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει απόψε τη Νανσί που είναι τελευταία, αδιάφορη βαθμολογικά και έχει να αφοσιωθεί στην Γαλλία που βρίσκεται παραδόξως στον πάτο της βαθμολογίας. Αν νικήσει λοιπόν σήμερα η Σαρλερουά θα φτάσει στο ρεκόρ 4-5 και την τελευταία αγωνιστική πάει στην Βαλένθια όπου λογικά θα ηττηθεί και θα τελειώσει τον όμιλο με ρεκόρ 4-6. Οπότε για να προκριθεί πρέπει να βολέψουν τα άλλα αποτελέσματα δηλαδή των Βενέτσια και Ουλμ. Η Βενέτσια έχει 4-4 και αγωνίζεται αύριο εντός με την Βαλένθια ενώ η Ουλμ με 3-5 υποδέχεται αύριο τη Σαραγόσα. Τελευταία αγωνιστική η Βενέτσια παίζει στο Νανσί και η Ουλμ παίζει στη Σαραγόσα. Επειδή ο αγώνας των Βέλγων διεξάγεται απόψε δεν μπορεί να ξέρει τι θα κάνουν αύριο οι άλλες δυο ομάδες οπότε πρέπει να νικήσει και να ευχηθεί «βολικά» αποτελέσματα αύριο. Σε περίπτωση που καταλήξει σε τριπλή ισοβαθμία Βενέτσια, Ουλμ, Σαρλερουά τότε προκρίνονται Ουλμ και Σαρλερουά. Από τα οκτώ παιχνίδια που έχει η Σαρλερουά ήταν καλή στα επτά και ηττήθηκε αμαχητί μόνο από την Βαλένθια 49-65. Στον πρώτο γύρο στο Νανσί ηττήθηκε οριακά 67-63. Επιλέξαμε τη νίκη της Σαρλερουά στο «άνοιγμα» σε απόδοση 1.73 όμως άμεσα δέχθηκε ποντάρισμα και έχει ήδη πέσει κάτω από 1.50

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις