Σε συνεχή επαφή οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Β. με τους ποδοσφαιριστές

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου, Θωμάς Μακρής, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές, καθώς η ΠΑΕ βρίσκεται κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ προσπαθεί να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της.
Οι ποδοσφαιριστές λαμβάνουν εβδομαδιαίο πρόγραμμα για ατομική προπόνηση και φροντίζουν να το υλοποιούν. Διανύουμε την τρίτη εβδομάδα του lockdown και δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα σε όλες τις ομάδες, όπως φυσικά και στον Ολυμπιακό Βόλου, σε ότι έχει να κάνει με την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών.
Μετά και τη χθεσινή απόφαση της κυβέρνησης να υπάρξει παράταση για μία εβδομάδα, τουλάχιστον, της άρσης του lockdown, μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου, δεν πρόκειται, όπως είναι φυσικό, να ανοίξουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις και να επιτραπούν οι ομαδικές προπονήσεις.
Αν η πολιτεία και η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων ανάψουν το «πράσινο φως» για την επιστροφή των επαγγελματικών ομάδων, μαζί και της Φούτμπολ Λιγκ, στην κανονικότητα μετά τις 7 Δεκεμβρίου, θα μπορούν οι ομάδες να αρχίσουν και πάλι προπονήσεις, με την ελπίδα ότι στις αρχές Ιανουαρίου θα ξεκινήσει και το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις