Πλούσια η δράση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου (photos)

Η δράση για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου δεν σταμάτησε ούτε μετά την εντυπωσιακή συμμετοχή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, και κάθε βδομάδα δεκάδες μέλη του συνέχισαν να δίνουν το παρών, τόσο σε αγώνες ανά την Ελλάδα, όσο και σε άλλα γεγονότα, όπως την όμορφη πεζοπορία που διοργανώθηκε στο Πήλιο.

Η σημαντικότερη παρουσία για τον ΣΔΥΒ ήταν τη Κυριακή που πέρασε, στον 13ο Ημιμαραθώνιο (21,1 χιλιόμετρα) Τυρνάβου-Λάρισας. 33 μέλη του συλλόγου έτρεξαν στον αγώνα, ενώ υπήρξαν και σημαντικές διακρίσεις, καθώς ο Αχιλλέας Γιαννούλας τερμάτισε 2ος στη γενική κατάταξη, ενώ οι Αλέξης Παπαλεξίου, Γιώργος Καλαντζής, Αργύρης Βουρλογιάννης αναδείχτηκαν πρώτοι στη κατηγορία τους.

Οι 33 δρομείς που έτρεξαν, ήταν οι εξής: Γιαννούλας Αχιλλέας, Παπαλεξίου Αλέξης, Καλαντζής Γιώργος, Παλάντζας Κώστας, Τσουρέλης Ζήσης, Σημαντήρας Γιάννης, Βουρλογιάννης Αργύρης, Γάκης Δημήτρης, Ναούμ Βασίλης, Αθηναίος Χρήστος, Πατρώνης Ορέστης, Ζαμπέτογλου Γιώργος, Τρύφωνος Σπύρος, Γιαννούχος Βαγέλης, Πατσαρούχας Ηλίας, Μιχαλόπουλος Μάριος, Μελαχροινάκης Γιάννης, Χαλκιάς Βασίλης, Τζιοβάρας Θανάσης, Τιμπλαλέξης Βασίλης, Ζήκος Γιάννης, Λάιος Δημήτρης, Κράβαρης Σάκης, Παπαδόπουλος Θανάσης, Αλεξίου Θανάσης, Μπάρδας Χαράλαμπος, Τουλιάς Τέλης, Παπαχρήστου-Παγουρτζή Ευαγγελία, Τζήμου Αλεξία, Χατζηγιαννίδου Χριστίνα, Μπρατάνη Κωνσταντίνα, Καραδημητρίου Στάθης, Τζαβάρας Γιάννης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις Άσπα Μανταλιανού, Ελένη Πρατσή, που παρότι δεν έτρεξαν στον αγώνα, είχαν τη θέληση να υποστηρίξουν τους αθλητές στη διαδρομή, πηγαινοερχόμενες με ποδήλατα.

Την ίδια ημέρα, οι Άκερμαν Μιχάλης, Σάμιος Παντελής, Στόρτος Θεόδωρος, έτρεξαν στον 32ο Δρόμο Ελευθερίας Θερμοπύλες-Αλαμάνα-Γοργοπόταμος, ενώ το Σάββατο η Βάσω Τασιώνη στον αγώνα 10 χιλιομέτρων στα Λουτρά Πόζαρ.

Το παρόν έδωσε ο ΣΔΥΒ και στον φιλανθρωπικό αγώνα της πόλης μας Magnathlon. Η Ελένη Πρατσή, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Διάθλου από τη Κύπρο και μέλος του ΣΔΥΒ, ήταν η νικήτρια στα 5 χιλιόμετρα. Ο Αλέξης Παπαλεξίου ήταν νικητής στην ίδια απόσταση, από κοινού με τον Κώστα Πάντο, ενώ ο Αχιλλέας Καλαμάκης τερμάτισε 3ος. Στα 10 χιλιόμετρα ο Κώστας Παλάντζας ήταν 2ος και ο Γιώργος Καλαντζής 3ος. Χαρακτηριστική και η συμμετοχή στα 5 χιλιόμετρα του Ιταλού Nicola Astofi που είναι μέλος του ΣΔΥΒ. Επίσης οι Αλέξης Παπαλεξίου, Στάθης Καραδημητρίου αγωνίστηκαν και στη κολύμβηση που έγινε μια ημέρα πριν.

Στον 5ο “Δρόμο του Τσίπουρου” στο Ροδοχώρι Νάουσας, τη 1η θέση στη κατηγορία 50+ κατέλαβε ο Γιώργος Καλαντζής, ενώ ήταν και 6ος της γενικής κατάταξης. Επίσης οι συμμετοχές των αθλητών και φίλων του ΣΔΥ Βόλου συνεχίστηκαν και στους νομούς Πιερίας και Κιλκίς, καθώς πριν 3 βδομάδες ο Σεραφείμ Τσαμασιώτης έτρεξε στον νυχτερινό αγώνα βουνού 20 χιλιομέτρων στη Πιερία 6ο Sfendami Night Trail όπου μάλιστα κατέλαβε την 7η θέση. Η Βάσω Τασιώνη έτρεξε στον 5ο Ημιμαραθώνιο Πάικου.

Η πεζοπορία στο Πήλιο

Μια όμορφη πεζοπορία διοργάνωσαν ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου και ο Ε.Ο.Σ.Βόλου τη Κυριακή 29 Νοεμβρίου στο Πήλιο, στη διαδρομή Αηδονοφωλιές – Ανακασιά – Προφ.Ηλίας προς Σταγιάτες -Πορταριά και επιστροφή απο το μονοπάτι των Κενταύρων. Όλοι οι συμμετέχοντες απόλαυσαν τη διαδρομή και τα τοπία, ενώ και ο καιρός ήταν υπέροχος και ιδανικός για τη διαδρομή.
Διάκριση και στις ΗΠΑ!

Εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Αλέξης Παπαλεξίου σε 2 αγώνες 5 χιλιομέτρων στη Νέα Υόρκη όπου βρέθηκε στις αρχές του Νοέμβρη. Κατέλαβε την 6η και τη 2η θέση, ενώ και στους δύο ήταν πρώτος στη κατηγορία 30-39. Πιο συγκεκριμένα ήταν 6ος στο Brooklyn Park, και 2ος στο ABTA New York 5k 2015.

Εκδρομή τον Απρίλιο στη Κύπρο.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου “ξεφεύγει” από τα σύνορα της Ελλάδας, και προχωρά σε μια σημαντική κίνηση, καθώς τον προσεχή Απρίλη θα επισκεφτεί τη Μεγαλόνησο, μετέχοντας ομαδικά στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο Λεμεσού, όπως και στους παράλληλους αγώνες, αποστάσεων Ημιμαραθωνίου, 5 και 10 χιλιομέτρων, και 1 χιλιομέτρου για παιδιά. Πρόκειται για το σημαντικότερο αθλητικό της Κύπρου, που πάντα προσελκύει δρομείς και επισκέπτες από όλο τον πλανήτη.

Η αποστολή δεν θα περιοριστεί μόνο στην αγωνιστική δράση, αλλά θα πραγματοποιήσει αδελφοποίηση με τον διοργανωτή σύλλογο, ενώ όλες τις ημέρες θα γίνουν πολλές επισκέψεις σε σημαντικές περιοχές της Κύπρου.

Η αναχώρηση θα ξεκινήσει το πρωί της Πέμπτης 7 Απριλίου 2016 για το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, και από εκεί θα γίνει η μετάβαση στη Κύπρο. Η επιστροφή προγραμματίζεται για το απόγευμα της Κυριακής 10 Απριλίου.

Εξασφαλίστηκαν ιδιαίτερα οικονομικές τιμές, και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να κάνουν κράτηση πολύ σύντομα, μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, για το λόγο ότι μετά την ημερομηνία αυτή, θα αυξηθούν οι τιμές των εισιτηρίων της πτήσης. Στην αποστολή μπορούν να μετέχουν ελεύθερα, τόσο οι δρομείς που θα τρέξουν στον αγώνα της επιλογής τους (42, 21, 10, ή 5 χιλιόμετρα, ή 1χλμ για παιδιά), όσο και συνοδοί, συγγενείς, φίλοι που δεν θα τρέξουν στους αγώνες.

Κρατήσεις, και όλες οι πληροφορίες για την αποστολή, στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160, τηλέφωνο 2421023523. Όλο το πρόγραμμα βρίσκεται επίσης στη σελίδα του συλλόγου, στο facebook (https://www.facebook.com/sdyvolou)

Εξάλλου, μέχρι τη Πέμπτη 10 Νοεμβρίου το απόγευμα μπορούν όσοι θέλουν να τρέξουν στον Ημιμαραθώνιο Ράξας Τρικάλων ή τον παράλληλο αγώνα 7 χιλιομέτρων που θα γίνουν τη Κυριακή, να το αναφέρουν στα μέλη του συλλόγου ώστε να κάνουν την εγγραφή.

sdyv4

Ανακοίνωση για τον 2ο Ημιμαραθώνιο Βόλου

Η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Ημιμαραθωνίου Βόλου που θα διεξαχθεί στις 16 Απριλίου 2016, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη πρώτη συνεργασία που επιτεύχθηκε για τον αγώνα, και είναι με την αθλητική εταιρία Saucony για τα t-shirt του αγώνα, όπως και για άλλα δώρα της εταιρίας που θα δοθούν στους νικητές και σε αγωνιζόμενους.

sdyv2

sdyv3

sdyv5

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις