ΑΕΛ – Ατρόμητος 0-0: Σαν να μην έγινε…

Από τα χειρότερα φετινά ματς, αυτό στο Αλκαζάρ, το αποτέλεσμα του οποίου σαφέστατα και δεν αρέσει στους Θεσσαλούς.

ΑΕΛ και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα.

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο των Θεσσαλών, ο Γιάννης Τάτσης δεν άλλαξε την τακτική του προκατόχου του Μιχάλη Γρηγορίου, πήγε στην πεπατημένη του 5-3-2 και σε αλλαγές προσώπων στην ενδεκάδα.

Ωστόσο δεν μπορεί να έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, καθώς δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες. Ωστόσο το σημαντικό είναι ότι κράτησε το μηδέν στην άμυνα.

Κυρίως και λόγω της επιθετικής ανυπαρξίας της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι, με το 0-0 να έρχεται απόλυτα φυσιολογικά.

Χωρίς εντός έδρας νίκη παραμένει η ΑΕΛ και στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας της Super League.

Στο 14′ ο Πλατέλλας εκμεταλλεύεται τη σύγχυση στην άμυνα του Ατρομήτου, πιάνει το σουτ με το αριστερό από αριστερά εντός περιοχής, η μπάλα κοντράρει και στον Γούτα. Ο Γιαννιώτης παρά το γεγονός ότι αιφνιδιάζεται, απομακρύνει σε κόρνερ.

Στο 30′ ο Γκάλο εκτελεί το κόρνερ, ο Μανούσος πιάνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ο Νάγκι είναι σε ετοιμότητα και απομακρύνει.

Φτάσαμε στο 70′, όταν ο Μάτιτς βγήκε από αριστερά και έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε εκτός.

Στη φάση του αγώνα στο 77′, ο Ατρόμητος μπορούσε να «κλέψει» το τρίποντο. Ο Μανούσος από αριστερά, έσπασε τη μπάλα στον αφύλαχτο Μπουσοούλατζιτς, ωραίο πλασέ, η μπάλα έγλειψε το δοκάρι του Νάγκι.

Πέντε λεπτά μετά, ο Ούγγρος απέκρουσε εξαιρετικά την εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ.

MVP: Για πρώτη φορά η ΑΕΛ κράτησε το μηδέν στην άμυνα και αυτό είναι το μοναδικό κέρδος. Ο Ούγγρος γκολκίπερ Νάγκι ήταν σταθερός και χρειάστηκε σε δύο περιπτώσεις. Πρώτα απέκρουσε την κεφαλιά του Μανούσου και στο φινάλε το φάουλ του Μουνίθ.

UP: Γούτας και Γκαλβάο δεν είχε δύσκολο έργο απέναντι σε Γιουνές και Πινακά, ωστόσο το γεγονός ότι δεν έχασαν προσωπικές μονομαχίες και ήταν αλάνθαστοι στα μαρκαρίσματά τους έπαιξε σημαντικό ρόλο στα μετόπισθεν.

DOWN: Ποιος να πιάσεις και ποιον να αφήσεις. Άφαντοι οι μεσοεπιθετικοί της ΑΕΛ (Γιουνές, Πινακάς, Πλατέλλας, Τρούγιτς, Ντουρμισάι), ίδιοι και χειρότεροι οι αντίστοιχοι Περιστεριώτες (Ραμπέγιο, Λάζαρος, Μανούσος, Μουνίθ, Μάτιτς)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ο Γιώργος Τζοβάρας δεν είχε δύσκολο έργο. Σε ένα ματς χωρίς ρυθμό και χωρίς δύσκολες φάσεις, ήταν αλάνθαστος, καθώς δεν χρειάστηκε ουσιαστικά πουθενά.

ΓΚΟΛ: –

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 42′ Σπαρβ, 55′ Γιουνές, 85′ Τρούγιτς

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι – Μπέρτος, Ηλιάδης, Ζίζιτς, Μιχαήλ (55′ Μούζεκ), Φιλίπ – Σπαρβ (80′ Αλί Γκαζάλ), Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας – Γιουνές (61′ Ντουρμισάι), Πινακάς (80′ Τρούγιτς).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης – Γούτας, Γκαλβάο, Γκάλο (90′ Ρισβάνης) – Τομάσεβιτς, Μπουσούλατζιτς, Χαρίσης (90′ Νάτσος), Κιβρακίδης – Ραμπέγιο (67′ Μάτιτς), Χριστοδουλόπουλος (67′ Μουνίθ), Μανούσος (90′ Κωτσόπουλος).

sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις