Με Ντάουντα, Σλίβκα κόντρα στο Βόλο ο Απόλλων Σμύρνης

Στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου για τον εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας (30/11 19:30) κόντρα στο Βόλο.

Nα πετύχει την δεύτερη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, θα προσπαθήσει στην εντός έδρας αναμέτρηση της Δευτέρας (30/11) απέναντι στο Βόλο, για την 10η αγωνιστική της Super League Interwetten ο Απόλλων Σμύρνης.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, η οποία ολοκλήρωσε την Κυριακή (29/11) την προετοιμασία της, για την εν λόγω αναμέτρηση θα αγωνιστεί χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, πέρα του μόνιμου τραυματία εδώ και καιρό Ράϊλικαθώς οι Σλίβκα και Ντάουντα που έμειναν εκτός αποστολής για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από εκεί κι έπειτα σε ότι έχει να κάνει με τα αποτελέσματα των τεστ για τον κορωνοϊό, όπου και υποβλήθηκαν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ήταν όλα αρνητικά.

Σ΄ότι έχει να κάνει με την αποστολή των «κυανόλευκων», για τον αγώνα κόντρα στους Θεσσαλούς, αυτή απαρτίζεται από τους: Κότσαρη, Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Χουχούμη, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Ρώσση, Τσαμπούρη, Τσιλούλη, Μουνιέ, Ντάουντα, Φατιόν, Κιτόκο και Καραγκούνη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις