Ολυμπιακός Β.: Κάλεσμα για συμπαράσταση στις ομάδες μπάσκετ

Με τους αγώνες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ για το πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ ανδρών και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών συνεχίζεται η προσπάθεια των ομάδων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ με σχετική ανακοίνωση καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και τους φίλους του βολιώτικου μπάσκετ να συμπαρασταθούν στις αθλήτριες και στους αθλητές. Αναλυτικά…

…η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Η ανδρική ομάδα θα αγωνιστεί το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 17. 30 στο ΕΑΚ Βόλου με την ομάδα της Νίκης Βόλου στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι. Οι δυο ομάδες συγκατοικούν στην πρώτη θέση μαζί με την Ανάληψη και τον Εθνικό Λάρισας . Η ομάδα μας μετά την νίκη της με το Γ.Σ Νίκαιας θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις της και να χαρίσει στον κόσμο της τη νίκη όχι μόνο για το γόητρο αλλά και για να παραμείνει στην πρώτη θέση.
Επίσης για την ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου , η ΕΣΚΑΘ απέρριψε την ένσταση του Εθνικού Λάρισας στο μεταξύ μας παιχνίδι που έληξε με 16 πόντους διαφορά υπέρ της ομάδας μας, με συντριπτική πλειοψηφία.

Ο αγώνας πρέπει να αποτελέσει γιορτή για το μπάσκετ της πόλης μας. Στις ομάδες αγωνίζονται τα δικά μας παιδιά και αυτά πρέπει να χειροκροτήσουμε για να μας προσφέρουν όμορφο θέαμα.

Η γυναικεία ομάδα αγωνίζεται την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12 . 00 στο ΕΑΚ Βόλου ελπίζοντας να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις της και τις νίκες στον τελευταίο αγώνα για το 2015, μιας και το πρωτάθλημα έχει διακοπή και επαναρχίζει στις 10 Ιανουαρίου 2015 , εκτός έδρας , με την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης .

Η Διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου ζητά τη συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας μας , που θα αποτελέσει αφενός κίνητρο για τις αθλήτριες και τους αθλητές μας , αφετέρου θα βοηθήσουν και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής , με την οικονομική τους ενίσχυση , προκειμένου να ανταπεξέρχονται στις οικονομικές ανάγκες λειτουργίας και συντήρησης των τμημάτων .

Στους αγώνες υπάρχει είσοδος , για οικονομική ενίσχυση , 5 ευρώ για ενήλικες και 3 ευρώ για γυναίκες , φοιτητές και παιδιά κάτω των 15 ετών .

Το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου έχει ανάγκη τη στήριξη σας !!!!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις