Εποχή Καβακά στον Αχαρναϊκό

Ο Τίμος Καβακάς είναι ο διάδοχος του Σίνισα Γκόγκιτς στον πάγκο του Αχαρναϊκού. Ο 43χρονος προπονητής συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Χαράλαμπο Σταμούλη κι άλλα μέλη της διοίκησης και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Ο Καβακάς γνωρίζει καλά την κατηγορία, καθώς στο παρελθόν έχει καθήσει μεταξύ άλλων στους πάγκους των Ηρακλή Ψαχνών, Χανίων, Παναχαϊκής, ΑΕΛ, Καλλονή και Πλατανιά στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Η ανακοίνωση: «Ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε σήμερα για τον Αχαρναικο με την πρόσληψη ενός νέου, αλλά επιτυχημένου και έμπειρου Προπονητή. Ο Τίμος Καβακάς ανήκει από σήμερα και επίσημα στην οικογένεια του Αχαρναϊκού. Το νέο Προπονητή υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Χαράλαμπος Σταμούλης, ο Αντιπρόεδρος Αθανάσιος Παγώνας, ο Τεχνικός Διευθυντής Λεωνίδας Λεουτσάκος και ο Γενικός Αρχηγός Παρασκευάς Ηλίας.

Να θυμίσουμε πως ο Τίμος Καβακάς έχει κατά το παρελθόν συνεργαστεί με τις εξής ομάδες: Βέροια, Πλατανιά, ΑΕΛ, Κέρκυρα, Παναχαϊκή, Καλλονή, Τρίκαλα, Λαμία και Χανιά. Εκ μέρους της Διοίκησης ο Πρόεδρος ευχήθηκε στο νέο προπονητή καλό ξεκίνημα με πολλές επιτυχίες».