Ολοκληρώθηκε η εγγραφή του Ολυμπιακού Β. στο Μητρώο της ΓΓΑ

Ολοκληρώθηκε η εγγραφή του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στο μητρώο της Γ.Γ.Α. Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζονται τα εξής:
«Η διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει με υπερηφάνεια την ολοκλήρωση της εγγραφής του συλλόγου μας στο ηλεκτρονικό μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Ο σύλλογος μας μετά από μία επίπονη διαδικασία λόγω του μεγέθους του και των πολλών τμημάτων του, υπέβαλε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην σχετική πλατφόρμα που αφορούν τη νομιμοποίηση, την οικονομική διαχείριση και την αγωνιστική δραστηριότητα του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και μετά από τον έλεγχο τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες πήρε την έγκριση τους για την ένταξη στο Μητρώο.
Η διοίκηση χαιρετίζει το γεγονός της ολοκλήρωσης της εγγραφής στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που επιτεύχθηκε μετά από μία συλλογική προσπάθεια όλων των μελών του Δ.Σ. όπως και των υπευθύνων των τμημάτων που διατηρεί ο σύλλογος μας και που αποδεικνύει για ακόμη μία φορά το υψηλό επίπεδο λειτουργίας και οργάνωσης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937.