Nortenos: «Η ομάδα κινδυνεύει με διάλυση και κανένας δεν συγκινείται»

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής, Nortenos πήραν θέση για την εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει η ομάδα τους (με κύμα προσφυγών και οικονομικών προβλημάτων προς πάσα κατεύθυνση).

Έθεσαν προ των ευθυνών τους τη διοίκηση, αναρωτήθηκαν πως είναι δυνατόν νέοι διοικούντες να φέρνουν στον… γκρεμό τόσο γρήγορα την ομάδα, έκαναν σαφές πως «η υπομονή στέρεψε» κι έστειλαν μήνυμα προς Τσιριμπή για το «επεισόδιο» που είχε με φιλάθλους στο ματς με τον Παναιγιάλειο.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

«Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα», λέει ο θυμόσοφος λαός. Στην ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, βρήκε την πραγμάτωση του. Ποτέ στα χρονικά δεν έχει ξαναγίνει, μια νέα Διοίκηση, με νέο μέτοχο, να χάνει την έξωθεν καλή μαρτυρία, μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ακούσαμε μεγάλα λόγια το καλοκαίρι για Ευρώπη, άνοδο κτλ. Εμείς, πάντα, κρατάγαμε μικρό καλάθι, διότι γνωρίζαμε τα τεράστια χρέη που μας κληρονόμησε, ο ακατανόμαστος. Οι διαβεβαιώσεις έδιναν και έπαιρναν. Η πραγματικότητα είναι σκληρή και αδυσώπητη.

Μπαράζ προσφύγων και μια Διοίκηση ανίκανη να αποτρέψει την φυγή των ποδοσφαιριστών. Μια Διοίκηση, χωρίς αδειοδοτηση, με χαμένες τις ρυθμίσεις της Εφορίας και του ΙΚΑ, που αυτόματα συνεπάγεται, χωρίς δικαίωμα μεταγραφών τον Γεναρη, σφυρίζει αδιάφορα. Δεν μπορείς να ενισχυθείς και χάνεις καθημερινά παίκτες. Οι προσφυγές δημιουργούν πρόσθετα οικονομικά βάρη που κανένας, πια, δεν ξέρει πως θα διευθετηθούν.

Η ομάδα έχει αποψιλωθεί και κινδυνεύει με διάλυση και κανένας δεν συγκινείται. Αν χαθεί η ομάδα, οι υπαίτιοι είναι γνωστοί και θα τους πάρει μαζί. Μια ιστορία 125 χρονών δεν τζογάρεται και δεν καπηλεύεται από κανέναν, είτε Διοικούντα είτε παίκτη. Τα ψέματα, τελείωσαν. Άπαντες, είναι προ των ευθυνών τους. Το ταξίδι του «μέλιτος», έλαβε τέλος. Η ντροπιαστική χθεσινή ήττα από το χωριό, που ήταν μεταξύ φθοράς κ αφθαρσίας, ξεχείλισε το ποτήρι. Οποιος δεν μπορεί, φεύγει τώρα. Η υπομονή στέρεψε από όλους.

ΥΓ.1 Συμπεριφορές Διοικούντων να στρέφονται εναντίον των απλών φιλάθλων, βιώσαμε και στο παρελθόν. Δεν μάσησε κάνεις και δώσαμε αξέχαστο μάθημα. Η Πάτρα, δεν είναι χωριουδάκι, ούτε περιπαίζεται από κανέναν. Αυτό, προς γνώση και συμμόρφωση.

ΥΓ.2 Ποσό γελοίο να πηγαίνει ο φίλαθλος κόσμος της ΠΓΕ να παρακολουθήσει αγώνα μπάσκετ μεταξύ των πρωτοπόρων της Α1 ΕΣΚΑΗ και μπαίνοντας στο γήπεδο να καθυβρίζεται από άλλους Πατρινούς και να νομίζουν ότι τον πικάρουν με την ιαχή «παναιγιάλειος». Πόση μιζέρια και πόσο αίσθημα κατωτερότητας χωραει σε αυτήν την πόλη??? Οι απαντήσεις δόθηκαν επί τόπου…

Πηγή: mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις