«Η Καβάλα οφείλει να πρωταγωνιστεί»

Με αισιοδοξία και υπομονή αντιμετωπίζει την πανδημία και τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζει το ποδόσφαιρο, ο προπονητής της Καβάλας, Κώστας Ανυφαντάκης. Ο 48χρονός τεχνικός μίλησε στο FL News για το δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα εξαιτίας του κορονοϊού και τους αγωνιστικούς στόχους που έχουν θέσει οι «αργοναύτες» τη φετινή σεζόν, παροτρύνοντας παράλληλα τον κόσμο να κάνει υπομονή προκειμένου να επιστρέψει η κανονικότητα τόσο στην καθημερινότητα μας όσο και στο ποδόσφαιρο. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Ανυφαντάκης:

Για την δύσκολη κατάσταση που βιώνουν όλες οι ομάδες της κατηγορίας, εξαιτίας της πανδημίας:
«Όλοι καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη δυσκολία τόσο στο δικό μας χώρο, στον οποίο πρέπει να ληφθούν τα πάντα υπόψη και από την πολιτεία και από τις ομάδες έτσι ώστε να ξεκινήσουν με ασφάλεια και με εξαφαλισμένη τη δημόσια υγεία τα πρωταθλήματα».

Για την αρκετά καλή εικόνα που είχε παρουσιάσει η Καβάλα στα φιλικά προετοιμασίας και αν θα περιμένουμε κάτι ανάλογο και στα επίσημα παιχνίδια:
«Πιστεύουμε στους παίκτες μας και σε όλο το γκρουπ που είμαστε αυτή τη στιγμή στην Καβάλα και θεωρούμε όλοι πως θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Αυτή η χρόνια όμως θα είναι ιδιαίτερη για όλες τις ομάδες λόγω όλων αυτών των δυσκολίων που έχουν παρουσιαστεί».

Για το πότε εκτιμάει πως θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League:
«Η πιο αισιόδοξη άποψη είναι ότι θα ξεκινήσουμε μετά τις γιορτές, τον Γενάρη. Ελπίζουμε να είναι καλά τα πράγματα όσον αφορά την πανδημία στη χώρα μας,  να ξεκινήσουμε με ασφαλεία και να μπούμε στο γήπεδο να παίξουμε».

Για τη συνεργασία με την διοίκηση του Α.Ο.Κ.:
«Έχοντας ξανά περάσει από την Καβάλα οι σχέσεις μου με την διοίκηση είναι άψογες και 100% επαγγελματικές».

Για τις βλέψεις της ομάδας στη φετινή σεζόν:
«Όταν ξεκινήσει με το καλό το πρωτάθλημα στοχεύομε να πάμε ψηλά. Ούτως ή άλλως η Καβάλα είναι μια ομάδα η οποία οφείλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ εμάς είναι η καθημερινότητα μας ώστε να βγάζουμε σε κάθε παιχνίδι τον καλό μας εαυτό και να είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί και να πηγαίνουμε μόνο για τη νίκη».

Το μήνυμα του στους αρμόδιους φορείς και στον κόσμο της Καβάλας:
«Εμείς περιμένουμε τις οδηγίες από το κράτος ώστε να ξεκινήσουμε με ασφάλεια πάνω απ’ όλα. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που δουλεύει πάνω στο φαινόμενο που πλήττει τη χώρα, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που είναι μάχονται κατά του κορονοϊού. Να οπλιστεί όλος ο κόσμος με υπομονή ώστε να περάσει αυτό και να βρεθούμε πιο δυνατοί την επόμενη μέρα».

Πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις