ΑΕΛ: Έρχονται αποφάσεις για σημαντικές αλλαγές

Ο χορός των αποδεσμεύσεων ξεκίνησε για την ΑΕΛ. Πρώτος τον έσυρε ο Αλί Γκαζάλ. Δεν θα αργήσει η στιγμή που θα ακολουθήσει και ο Γκάμπριελ Τόρζε. Ωστόσο, θα ακολουθήσουν και άλλοι.
Πέρα από κάποιους νεαρούς που ενδεχομένως τεθεί θέμα δανεισμού τους, μετέωρος είναι ο Ματέο Μούζεκ. Θέμα αποχώρησής του τέθηκε και το καλοκαίρι. Έγινε και συζήτηση για μείωση του συμβολαίου του. Τελικά έμεινε στην ΑΕΛ, αλλά δεν έχει πείσει με την απόδοσή του. Οι λύσεις, όμως, στα μετόπισθεν προς το παρόν είναι ελάχιστες και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως δεν αποκτήθηκε τον Σεπτέμβριο κεντρικός αμυντικός. Κάτι τέτοιο θα γίνει τον Ιανουάριο.

Εκτός από στόπερ, όμως, οι Θεσσαλοί ψάχνουν για χαφ αφού τελειώνει και ο Ιωάννης Κωστή, δεκάρι και εξτρέμ. Δεν θα προκαλέσει καμία εντύπωση για μία ακόμη μεταγραφική περίοδο να γίνουν αρκετές προσθήκες, αλλά αυτό είναι σε άμεση συνάρτηση και με τις αποδεσμεύσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Ειρήσθω εν παρόδω, θα τεθεί και θέμα λύσης συμβολαίου του Μάρκο Νούνιτς. Ο Σλοβένος επιθετικός είναι πλέον καλά, θα μπορεί σταδιακά να προσφέρει, όμως, η ΑΕΛ έχει αποκτήσει τους Φιορίν Ντουρμισάι και Χαμζά Γιουνές με αποτέλεσμα ο Νούνιτς να περισσεύει. Ο ίδιος θέλει να παίζει και εάν δεν μπορεί να βρει χώρο εκεί, θα ψαχτεί αλλού.

Τέλος, ακολουθεί το ματς στο Αγρίνιο τώρα με τον Παναιτωλικό. Είναι ιδιαίτερα κομβικό όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για τη γενικότερη ηρεμία της ομάδας. Νέα ήττα θα προκαλέσει μεγάλους τριγμούς.

Πηγή: sportime.gr