Η ΠΑΕ Βόλος διευκρινίζει για τα όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη

Η ομάδα του Βόλου μετέβη χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης, προκειμένου να κάνει ένα χαλάρωμα, πριν την σημερινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Μία μικρή μερίδα οπαδών πήγε στο γήπεδο, με στόχο να διαμαρτυρηθεί κατά της διοίκησης του Ερασιτέχνη Πανιωνίου να παραχωρήσει το γήπεδο στον Βόλο, προκειμένου να κάνει προπόνηση.

Υπήρξε μία μικρή ένταση, ωστόσο, δεν δημιουργήθηκε κανένα επεισόδιο εις βάρος της αποστολής του Βόλου. Οι οπαδοί αποχώρησαν από το γήπεδο, με τους παίκτες του Άνχελ Λόπεθ να ολοκληρώνουν κανονικά το πρόγραμμά τους και στη συνέχεια να επιστρέφουν στο ξενοδοχείο, στο οποίο διαμένει η αποστολή.

Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για το περιστατικό τονίζοντας τα εξής:

“Για τη σωστή ενημέρωση των φίλων του Βόλου και όχι μόνο, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι όσα δημοσιεύονται σε μερίδα του ηλεκτρονικού Τύπου αναφορικά με τη σημερινή (σ.σ. Παρασκευή) προπόνηση της ομάδας μας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, στη σημερινή (σ.σ. Παρασκευή) προπόνηση της ομάδας μας στο γήπεδο του Πανιωνίου, σημειώθηκε διαπληκτισμός μεταξύ μικρής μερίδας οργανωμένων φιλάθλων και μελών του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, χωρίς κανείς να ενοχλήσει και πολύ δε περισσότερο να κινηθεί απειλητικά προς τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας. Η δε προπόνηση ολοκληρώθηκε κανονικά.

Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί για τη φιλοξενία της, τόσο τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο όσο και τον κ. Σκούρα.