Χωρίς άγχος για τη έκπληξη ο Βόλος με Ολυμπιακό (pregame)

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες η αποστολή του Βόλου ενόψει της αποψινής αναμέτρησης (19.30 Novasports 2) με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Οι «κυανέρυθροι» έχουν σαφώς δύσκολο έργο απέναντι στον νταμπλούχο Ολυμπιακό, ο οποίος εντός έδρας έχει να επιδείξει φέτος μόνο νίκες στο πρωτάθλημα (πέντε), μάλιστα χωρίς να έχουν δεχθεί ακόμη γκολ στο γήπεδό τους.
Οι παίκτες του Άνχελ Λόπεθ έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να είναι αήττητοι εκτός έδρας (δύο νίκες και δύο ισοπαλίες), ωστόσο, το αήττητό τους δοκιμάζεται απόψε στο Καραϊσκάκη. Θα πρέπει να καταβάλουν πολύ μεγάλη προσπάθεια και παράλληλα να έχουν και τον παράγοντα τύχη με το μέρος τους, προκειμένου να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό.
Άγχος δεν υπάρχει, καθώς οι «κυανέρυθροι» θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουν ελεύθερα, να εφαρμόσουν την τακτική τους, με στόχο να βάλουν δύσκολα στον Ολυμπιακό, που έχει και το μυαλό του στον «τελικό» με την Πόρτο την ερχόμενη εβδομάδα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα πλάνα του Λόπεθ
Σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη ο Βόλος θα έχει τρεις σημαντικές επιστροφές. Συγκεκριμένα, εξέτισαν την ποινή τους οι Ζαν Μπαριέντος και Σαλβαδόρ Σάντσες, ενώ έτοιμος είναι ο Αντώνης Ντεντάκης. Αντίθετα, θα απουσιάσουν για ένα ακόμη παιχνίδι οι τραυματίες Τάσος Τσοκάνης, Σέρτζιο Τέκιο, Τάσος Κρητικός, καθώς και ο Ίκερ Γκουαροτσένα, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία.
Η διάταξη της ομάδας θα είναι 4-2-3-1. Την «κυανέρυθρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γκαραβέλης, ενώ το δεξί άκρο θα καλύψει ο Ντεντάκης και το αριστερό ο Φεράρι. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Κολόμπο και Σάντσες. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Ριένστρα και Μπαριέντος. Σίγουρη θέση στο βασικό σχήμα έχει ο Ουάρντα, ενώ τις άλλες δύο θέσεις στη μεσοεπιθετική τριάδα διεκδικούν τέσσερις παίκτες και συγκριμένα οι Μαρτίνες, Περέα, Νίνης και Μπαρτόλο. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Δουβίκας.
Στη διάθεση του Άνχελ Λόπεθ βρίσκονται και Κλέιμαν, Δημόπουλος, Κιάκος, Μήτογλου, Μπάλλας, Γέντρισεκ, και Λογαράς.

«Σφυρίζει» ο Παπαδόπουλος
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ιωάννης Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Νικολαΐδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας και Βασίλη Νικολακάκη από το Ηράκλειο. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Κουκουλάς από την ΕΠΣ Λέσβου. Στο VAR θα είναι ο Ευστάθιος Γκορτσίλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας και AVAR ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου από την ΕΠΣ Αρκαδίας. Παρατηρητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Δάλλας από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις