“Αχίλλειος πτέρνα” για τον Βόλο τα πέναλτι

Μία από τις φετινές αδυναμίες του Βόλου είναι το γεγονός πως η ομάδα υποπίπτει σε πέναλτι σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Μια κακιά συνήθεια που θα πρέπει να εξαλειφθεί.

Στα έξι από τα εννέα παιχνίδια που έχει δώσει ο Βόλος φέτος στη Σούπερ Λιγκ, η ομάδα έχει υποπέσει σε πέναλτι και συγκεκριμένα στις αναμετρήσεις με Άρη, Λαμία, Παναθηναϊκό, ΑΕΛ, ΟΦΗ και Απόλλωνα. Ο Θανάσης Γκαραβέλης απέκρουσε τα πέναλτι των Μπιανκόνι (με Λαμία), Καρλίτος (με Παναθηναϊκό) και Μπεντινέλι (με Απόλλων Σμύρνης), αν και στο τελευταίο ο Μπεντινέλι στη συνέχεια της φάσης σκόραρε για την «ελαφρά ταξιαρχία».

Αξίζει, επίσης, να αναφέρουμε, πως από τα εννέα παιχνίδια που έχει δώσει ο Βόλος στο πρωτάθλημα, στα έξι δέχθηκε πρώτος γκολ και κυνηγούσε το σκορ. Με τον Άρη ηττήθηκε, όπως και με τον ΟΦΗ (και τις δύο φορές στο Πανθεσσαλικό). Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα οι «κυανέρυθροι» έκαναν την ανατροπή και νίκησαν με 2-1. Στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό, ΑΕΛ, Απόλλωνα πήρε την ισοπαλία. Υπάρχει και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο έληξε 0-0 στο Πανθεσσαλικό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις