“Λύγισε” στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος από τον Ολυμπιακό

Ίδρωσε ο Ολυμπιακός για να πάρει τη νίκη απέναντι στο Βόλο στο Καραϊσκάκη. Οι παίκτες του Άνχελ Λόπεθ πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, είχαν δοκάρι με τον Τάσο Δουβίκα, άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Ζαν Μπαριέντος, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα. Ηττήθηκαν με 4-1, με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Μασούρα και να γυρίζει το ματς στο δεύτερο ημίχρονο μα “χατ τρικ” του Ελ Αραμπί.
Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν να κατακτήσουν το τρίποντο πιο ξεκούραστα, ενόψει του ματς τελικού που έχουν με την Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Βόλος αποδείχθηκε δυνατός αντίπαλος και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ο αιφνιδιασμός και το πρόβλημα…
Το ματς από πολύ νωρίς πήρε άγρια μορφή. Αρχικά είδαμε τον Ολυμπιακό να προχωράει μόλις στο 3′ σε αναγκαστική αλλαγή. Τραυματίστηκε ο Ντρέγκερ και μπήκε στη θέση του ο Ραντζέλοβιτς.

Αυτό άλλαξε και τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Διότι ο Βρουσάι από εξτρέμ γύρισε ως δεξί μπακ και μπροστά πήγε ο Σέρβος που μπήκε ως αλλαγή.

Ο Βόλος μπήκε δυνατά στον αγώνα και στο 7′ ο Δουβίκας είχε δοκάρι! Πήρε την μπάλα στην περιοχή, γύρισε, και με το δεξί έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σα!

Λίγα λεπτά αργότερα ήταν και πάλι πρωταγωνιστής ο Δουβίκας. Στο 10′ πέρασε τον Μπα από πλάγια θέση δεξιά, μπήκε στην περιοχή και πήρε το πέναλτι από τον Μπα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαριεντος και ο Βόλος στο 11′ μπήκε μπροστά στο σκορ με 0-1.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός χρειάστηκε κάποια λεπτά μέχρι να συνέλθει και να βρει τα πατήματά του στο γήπεδο. Άρχισε να πιέζει και να προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στο Βόλο.

Το κατάφερε, κράτησε και την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να βρίσκει την τελική πάσα που θα ήθελε για να γίνει όσο απειλητικός θα ήθελε. Παρόλα αυτά όμως στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου έδειξε πιο δυνατός.

Στο 45′ ο Γκαραβέλης έκανε μία μεγάλη απόκρουση. Ο Μασούρας έπαιξε το ένα-δύο με τον Ελ Αραμπί, ο πρώτος βγήκε τετ α τετ έκανε το πλασέ και ο Γκαραβέλης έδιωξε σε κόρνερ.

Δεν μπήκε σε εκείνη τη φάση το γκολ, αλλά έγινε με τον ίδιο πρωταγωνιστή στις καθυστερήσεις.

Συγκεκριμένα, στο 45+3′ ο Μπουχαλάκης έκανε ωραία μπαλιά από το κέντρο για την περιοχή του Βόλου. Ο Μασούρας μπήκε στη φάση και παρά το γεγονός ότι είδε τον Γκαραβέλη να βγαίνει με το πόδι, έβαλε το κεφάλι του. Πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 του ματς!

Στη συνέχεια όμως τραυματίστηκε στο κεφάλι, καθώς ο Γκαραβέλης τον βρήκε με το πόδι στο κεφάλι.

Έτσι έγινε το 1-1 και οι δύο ομάδες πήγαν στ’ αποδυτήρια για το ημίχρονο…

“Καθάρισε” στο δεύτερο ημίχρονο ο Ελ Αραμπί
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένος. Άλλαξε εντελώς την αγωνιστική του εικόνα και το πρόβλημα που υπήρχε στο πρώτο ημίχρονο, όσον αφορά την ολοκλήρωση των φάσεων, δεν υπήρχε πλέον. Πιο συγκεντρωμένη η ομάδα του Πειραιά και με μεγαλύτερη σιγουριά με την μπάλα στα πόδια, κατάφερε νωρίς να κάνει την ανατροπή στο σκορ.

Στο 66ο λεπτό του αγώνα, μπόρεσε ο Ολυμπιακός να κάνει το 2-1 στο παιχνίδι με σκόρερ τον Ελ Αραμπί.

Έκανε ο Ολυμπιακός να φαίνονται απλά τα πράγματα και αυτό που δεν είχε στο πρώτο μέρος, το είχε στο δεύτερο. Ο Καμαρά πέρασε στ’ αριστερά της περιοχής την μπάλα στον Ελ Αραμπί, ο οποίος έκανε μία ντρίμπλα και με το δεξί πλάσαρε για το 2-1!

Από τη στιγμή που πήραν οι «ερυθρόλευκοι» το προβάδισμα, έβγαλαν από πάνω τους και το άγχος. Έτσι δεν άφησαν καθόλου το Βόλο να κάνει παιχνίδι και στο 80′ ήρθε και το 3-1.

Ο Φορτούνης έκανε την κάθετη μπαλιά, ο Ελ Αραμπί πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, βγήκε τετ α τετ και με πλασέ «έγραψε» το 3-1 στο ματς.

Δεν σταμάτησε εκεί ο Ολυμπιακός, καθώς ο Μαροκινός φορ κυνήγησε το χατ τρικ και το κατάφερε! Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τιάγκο Σίλβα έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, κοντρόλ με το στήθος από τον Ελ Αραμπί, πλασέ και 4-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ντρέγκερ (3’ λ. τρ. Ραντζέλοβιτς), Σεμέδο, Μπα (59’ Σισέ), Βινάγκρε (46’ Χολέμπας), Καμαρά, Μπουχαλάκης (58’ Πέπε), Φορτούνης (81’ Τιάγκο Σίλβα), Βρουσάι, Μασούρας, Ελ Αραμπί.
ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Ντεντάκης (74’ Κιάκος), Κολόμπο, Σάντσεζ, Φεράρι, Μπαριέντος (19’ λ. τρ. Νίνης), Ριένστρα, Μπάρτολο, Ουάρντα (68’ Περέα), Μαρτίνες, Δουβίκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις