Μαρτίνς: Κακό πρώτο ημίχρονο

Δεν άρεσε στον Πέδρο Μαρτίνς η εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο.
Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν πίσω στο σκορ στο ματς με το Βόλο και ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του στα πρώτα 45 λεπτά.

Μιλώντας στη NOVA είπε αρχικά:

«Νομίζω πως ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι. Γενικά στα πρώτα 20 λεπτά δεν αντιμετωπίσαμε σωστά τον αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε δυσκολίες με έναν αντίπαλο που έχει καλές μεταβιβάσεις. Το σκορ του αγώνα δε δείχνει τη διαφορά των δύο ομάδων».

Σε ερώτηση για το τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο, απάντησε: «Όχι κάτι συγκεκριμένο. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας. Είπαμε πως δεν έπρεπε να παίξουμε όπως στο πρώτο μέρος. Έγιναν πολλά λάθη σε αυτό το διάστημα. Γενικότερα σταθήκαμε στη συμπεριφορά. Μπήκαμε άσχημα στο πρώτο ημίχρονο και έπρεπε να το αλλάξουμε αυτό».

Αναφορικά με την αλλαγή που έγινε στο ημίχρονο με τον Ρούμπεν Βινάγκρε, τόνισε: «Ήταν αλλαγή που έπρεπε να γίνει. Δεν ήταν καλή η ομάδα. Είχαμε χάσει και τον δεξιό μας μπακ και έπρεπε να βρούμε σταθερότητα. Βάλαμε τον Μάριο που μπορεί να δώσει σταθερότητα και το έκανε».

Επίσης ρωτήθηκε και για την εικόνα του Τιάγκο Σίλβα: «Ο Τιάγκο είναι ένας παίκτης που μας δίνει θετικές απαντήσεις. Είναι μία πολύ καλή λύση, καθώς ανταποκρίνεται σωστά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις