Στοίχημα: Ξεσπάει ο ΠΑΣ, “checkmate” από το Μουρίνιο – 5αδα “φωτιά” στο 32,1!

Ένα σούπερ Κυριακάτικο κουπόνι μας περιμένει σήμερα (06/12), με πολλά και σπουδαία παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε δυνατές επιλογές, μεταξύ αυτών και προγνωστικά super league! Θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά οι αγώνες στα Γιάννενα, στη Μετς, την Ντενιζλί και το Λονδρέζικο ντέρμπι, ενώ από την καλαθόσφαιρα θα ακολουθήσουμε την αήττητη πορεία της Ρεάλ. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Επιστροφή στις νίκες για ΠΑΣ!

Ξεκινάμε τις επιλογές από την ελληνική Σούπερ Λιγκ και τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία στις 17:15.

Ο ΠΑΣ αδικείται από τη βαθμολογική του συγκομιδή. Είναι ομάδα που παίζει όμορφο ποδόσφαιρο με ξεκάθαρο πλάνο και φρέσκες ιδέες. Τα πάλεψε τα ματς στην Τούμπα και το Ηράκλειο, ηττήθηκε σε αμφότερα με 2-1. Η ομάδα του Γιαννίκη βρίσκεται στην 10η θέση με 9 πόντους συγκομιδή και μπορεί να ονειρεύεται playoffs με βάση την εικόνα της.

Αντιθέτως, η Λαμία είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και δικαίως είναι ουραγός με μόλις 2 πόντους συγκομιδή. Στο τελευταίο της παιχνίδι ηττήθηκε με χαρακτηριστική άνεση από τον ΠΑΟΚ (0-2), αποτυγχάνοντας να απειλήσει επιθετικά ακόμη μία φορά. Σε οκτώςαγώνες έχει σκοράρει μόνο πέντε φορές.

Ο ΠΑΣ είναι σαφώς ανώτερη ομάδα και θα παίξει με εγρήγορση μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Είναι δημιουργικός στην επίθεση και περιμένουμε να επιστρέψει στα “τρίποντα”, θα τον στηρίξουμε στον άσο του 1.83.

Με τα “σπιρούνια” στο λονδρέζικο ντέρμπι!

Συνεχίζουμε το στοιχηματικό μας ταξίδι στη βρετανική πρωτεύουσα και το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Τότεναμ και την Άρσεναλ (18:30).

Πολύ σοβαρή η ομάδα του Μουρίνιο, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει περάσει πνεύμα νικητή στα αποδυτήρια. Με νίκη σήμερα η Τότεναμ επιστρέφει στην κορυφή της Πρέμιερ! Εξαιρετική η αμυντική της συμπεριφορά στα δύο τελευταία ντέρμπι πρωταθλήματος, κράτησε το μηδέν απέναντι σε Σίτι και Τσέλσι. Μετά τη νίκη επί των “πολιτών” πήρε το βαθμό στο έτερο λονδρέζικο ντέρμπι και παραμένει αήττητη εντός των “τειχών” από τις 13 Σεπτεμβρίου!

Η Άρσεναλ από την άλλη, είναι ο ορισμός της αλλοπρόσαλλης ομάδας, με τον Αρτέτα να μην έχει καταφέρει να δώσει ταυτότητα στην ομάδα του. Δίχως νίκη στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος, πιο πρόσφατα ηττήθηκε απολύτως δίκαια εντός έδρας από τη Γουλβς (1-2). Πλέον βρίσκεται στην 14 θέση με μόλις 13 πόντους συγκομιδή και αρνητικό συντελεστή τερμάτων (10-12)!

Η Τότεναμ είναι σοβαρή, συμπαγής στην άμυνα και παίζει με αυτοπεποίθηση, την ώρα που η Άρσεναλ συνεχίζει να έχει πολλά κενά στην άμυνα. Ποντάρουμε στους γηπεδούχους, επιλέγουμε Τότεναμ στο 2.10.

Ρολάρει η Λυών!

Μεταφερόμαστε στη Μετς, όπου στις 22:00 η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Λυών για την 13η αγωνιστική της Ligue 1.

Η Μετς έρχεται από την εντός έδρας ήττα από τη Μπρεστ (0-2) και επιβεβαιώθηκε η πτωτική της πορεία. Βρίσκεται στην 12η θέση και στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη, με ξεκάθαρο στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού.

Από την άλλη, η Λυών έχει πολύ υψηλές φιλοδοξίες φέτος και το γεγονός ότι δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την κρατά φρέσκια. Τρομερά φορμαρισμένη η ομάδα του Γκαρσιά, έρχεται από τρεις σερί και 5/6 νίκες, αήττητη από τις 15 Σεπτεμβρίου! Την περασμένη Κυριακή ξεπέρασε πολύ εύκολα το εμπόδιο της Ρεμς (3-0) και διατηρήθηκε στην 4η θέση, στο -5 από την Παρί.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Λυών ρολάρει και έχει την ποιότητα να περάσει άνετα από τη Μετς. Ποντάρουμε στο διπλό με ασιατικό χάντικαπ -1, σε απόδοση 2.08!

Πολλά γκολ στην Τουρκία!

Η τελευταία ποδοσφαιρική επιλογή της Κυριακής έρχεται από την Τουρκία και τον αγώνα Ντενιζλίσπορ – Φενέρμπαχτσε (18:00).

Δίχως νίκη στα τέσσερα τελευταία η Ντενιζλί, το προηγούμενο Σάββατο όμως πήρε παλικαρίσιο βαθμό στην έδρα της Μπασακσεχίρ, επιστρέφοντας από το 3-0 στο 59’! Παραμένει στην προτελευταία θέση και στο -3 από τη “σωτηρία”.

Η Φενέρ αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων στο ντέρμπι με την Μπεσίκτας και ηττήθηκε εντός έδρας 3-4, παρουσιάζοντας μεγάλα αμυντικά κενά. Διατηρείται όμως ψηλά στη βαθμολογία και με νίκη σήμερα πιάνει στην κορυφή την Αλάνια. Over 3.5 έληξαν τα τρία τελευταία και τα 5/7 παιχνίδια των “καναρινιών”.

Η Ντενιζλί οφείλει να ρισκάρει αν θέλει να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας και μπορεί να βρει γκολ απέναντι στην ασταθή άμυνα της Φενέρ, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν κατά ριπάς! Περιμένουμε σκορ και θέαμα, άρα ποντάρουμε στο Over 3 (ασιατικό), σε απόδοση 2.05.

Για το 13/13 η Ρεάλ!

Ολοκληρώνουμε τις Κυριακάτικες προτάσεις μας με μπάσκετ! Στις 19:30, η Μπούργος υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 13η αγωνιστική της Liga ACB.

Ασταμάτητη εντός συνόρων η “βασίλισσα” μετρά 12/12 νίκες και είναι το μεγάλο φαβορί και σήμερα, απέναντι στην δυνατή γενικά γηπεδούχο.

Στηρίζουμε το μομέντουμ και την ποιότητα των Μαδριλένων, ποντάροντας στο διπλό με -4.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.96.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις