Πένθος στον Ρήγα Φεραίο για την απώλεια του παλαίμαχου Αρ. Μέρμηγκα

Η οικογένεια του Ρήγα Φεραίου θρηνεί για την απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας Αριστοτέλη Μέρμηγκα σε ηλικία μόλις 59 ετών. Ο εκλιπών είχε πανηγυρίσει με την ομάδα του Βελεστίνου πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ διακρινόταν για την αγωνιστικότητά του, αλλά και το ήθος του.

Η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου εξέδωσε την κάτωθι συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Σήμερα (σ.σ. χθες), Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020, έφυγε αδόκητα από κοντά μας, σε ηλικία μόλις 59 ετών, από επιπλοκές του covid-19, ο Αριστοτέλης Μέρμηγκας, ο δικός μας Τέλης.

Υπήρξε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ρήγα αγωνιζόμενος με τα χρώματα της αγαπημένης μας ομάδας. Ο Τέλης, τίμησε την φανέλα του Ρήγα και διακρίνονταν για την αγωνιστικότητα του. Αποτέλεσε βασικό παίκτη εκείνης της μεγάλης ομάδας, όταν την σεζόν 1980-1981 ο Ρήγας κατέκτησε το νταμπλ, αφού αναδείχθηκε κυπελλούχος και πρωταθλητής ΕΠΣΘ, κερδίζοντας έτσι την άνοδο στην Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία.

Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και σύσσωμη η αθλητική οικογένεια του Α.Σ. Βελεστίνου «Ρήγας Φεραίος» εκφράζουν τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του και καλό Παράδεισο στον αγαπημένο μας Τέλη. Η οδύνη για το χαμό του είναι μεγάλη για έναν από τους πιο μαχητικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία της ομάδας μας. Τέλη, καλό ταξίδι…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις