Με τη γνωστή συνταγή κόντρα σε Πόρτο ο Ολυμπιακός

Το σχήμα που παρέταξε στο «Βελοντρόμ» απέναντι στη Μαρσέιγ αναμένεται να εμπιστευτεί ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Πόρτο την Τετάρτη. Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Μαρσέιγ (που αντιμετωπίζει στο Μάντσεστερ τη Σίτι) για να εξασφαλίσουν τη… μεταφορά τους στο Γιουρόπα Λιγκ κι ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει την ενδεκάδα που εμπιστεύεται περισσότερο.

Στο ματς με τον Βόλο πήραν κάποιες ανάσες οι Ραφίνια, Εμβιλά, Χολέμπας, Σισέ, Μπουχαλάκης και Φορτούνης. Στο βασικό σχήμα αναμένεται να βρίσκονται οι Σα, Ραφίνια, Χολέμπας, Σεμέδο, Σισέ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Εμβιλά, Φορτούνης, Ελ Αραμπί και ένας εκ των Μασούρα και Βρουσάι.

Εκτός μάχης παραμένουν οι Βαλμπουενά και Μπρούμα, που έκαναν χθες, σε μέρα ρεπό, θεραπεία στου Ρέντη, με τον Γάλλο να παλεύει να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ την επόμενη Τετάρτη (16/12) και τον Πορτογάλο να επιστρέφει από μέρα σε μέρα. Νοκ άουτ είναι επίσης ο Χασάν, αλλά και ο Ντρέγκερ, που μετά τη θλάση που υπέστη το Σάββατο θα επιστρέψει από το νέο έτος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις